Μισές δουλειές στη γέφυρα Καραβόπορου Reviewed by Momizat on . Το Φεβρουάριο είχαμε αναδείξει στη Trikkipress, τη κακή ποιότητα του οδοστρώματος και των αρμών επί της γέφυρας Καραβόπορου, με αποτέλεσμα να καθίσταται επικίνδ Το Φεβρουάριο είχαμε αναδείξει στη Trikkipress, τη κακή ποιότητα του οδοστρώματος και των αρμών επί της γέφυρας Καραβόπορου, με αποτέλεσμα να καθίσταται επικίνδ Rating: 0

Μισές δουλειές στη γέφυρα Καραβόπορου

Μισές δουλειές στη γέφυρα Καραβόπορου

Το Φεβρουάριο είχαμε αναδείξει στη Trikkipress, τη κακή ποιότητα του οδοστρώματος και των αρμών επί της γέφυρας Καραβόπορου, με αποτέλεσμα να καθίσταται επικίνδυνη η διέλευση και να καταπονούνται τα οχήματα.

Φαίνεται πως εισακουστήκαμε κατά το ήμισυ και τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και επισκευής, αλλά μόνο στους ακραίους αρμούς σύνδεσης της γέφυρας.

Προφανώς η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, έκρινε ότι δεδομένου της αντικατάστασης της υπάρχουσας πεπαλαιωμένης γέφυρας από νέας κατασκευής το επόμενο διάστημα, δεν συντρέχει λόγος μεγαλύτερης δαπάνης για την επισκευή της υπάρχουσας, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η ταλαιπωρία των διερχόμενων οδηγών. 

Υπομονή λοιπόν..

Κων.Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή