Μισές εφημερίες για τους γιατρούς! Τι είπε ο Ξανθός στους ειδικευόμενους. Reviewed by Momizat on . Τη δέσμευση ότι την ερχόμενη Δευτέρα 23 Μαρτίου θα σταλούν οι πιστώσεις στα νοσοκομεία με τα χρωστούμενα ποσά των δεδουλευμένων εφημεριών, από το 2012, έως και Τη δέσμευση ότι την ερχόμενη Δευτέρα 23 Μαρτίου θα σταλούν οι πιστώσεις στα νοσοκομεία με τα χρωστούμενα ποσά των δεδουλευμένων εφημεριών, από το 2012, έως και Rating: 0

Μισές εφημερίες για τους γιατρούς! Τι είπε ο Ξανθός στους ειδικευόμενους.

nosokomeio2

Τη δέσμευση ότι την ερχόμενη Δευτέρα 23 Μαρτίου θα σταλούν οι πιστώσεις στα νοσοκομεία με τα χρωστούμενα ποσά των δεδουλευμένων εφημεριών, από το 2012, έως και τον Δεκέμβριο του 2014, έδωσε στους γιατρούς, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο κος Ξανθός με τα σωματεία των ειδικευόμενων γιατρών του Σισμανογλείου και του Ευαγγελισμού, ξεκαθάρισε ότι εντός των επομένων ημερών θα μπουν τα χρήματα των εφημεριών στους λογαριασμούς τους αλλά των προηγούμενων ετών.

Σ” ότι αφορά τις δεδουλευμένες εφημερίες από 1ης Ιανουαρίου του 2015 ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας , αναφέρουν πληροφορίες , δήλωσε ότι δεν έχει γίνει ακόμα η κατανομή των πιστώσεων στα νοσοκομεία και παραμένει άγνωστο πότε θα πληρωθούν .

Για το θέμα της παράτασης της σύμβασης των ειδικευομενων γιατρών επανέλαβε ότι θα ενταχθεί στο νομοσχέδιο Υγείας που αναμένεται να κατατεθεί το προσεχές διάστημα στη Βουλή, ωστόσο δεσμεύτηκε ότι δεν θα γίνει καμία απόλυση ειδικευόμενου γιατρού.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι γιατροί της Νίκαιας που έχουν εξαγγείλει επίσχεση εργασίας από την Δευτέρα 23 Μαρτίου, συγκάλεσαν για την ίδια ημέρα έκτακτη γενική συνέλευση για να εκτιμήσουν την κατάσταση και να επαναπροσδιορίσουν την αγωνιστική τους δράση.
Της Έλενας Μπρέγιαννη
HealthReport.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή