Μιχάλης Λάπας : Τα καρποφόρα δέντρα πετροβολούν…. Reviewed by Momizat on . Με ιδιαίτερο προβληματισμό αλλά και κάποια πικρία άκουσα την ερώτηση προς την Δημοτική αρχή για τον ρόλο των Εθελοντών στη δράση ,,Ανοιχτά Μουσεία,, από την προ Με ιδιαίτερο προβληματισμό αλλά και κάποια πικρία άκουσα την ερώτηση προς την Δημοτική αρχή για τον ρόλο των Εθελοντών στη δράση ,,Ανοιχτά Μουσεία,, από την προ Rating: 0

Μιχάλης Λάπας : Τα καρποφόρα δέντρα πετροβολούν….

Μιχάλης Λάπας : Τα καρποφόρα δέντρα πετροβολούν….

Με ιδιαίτερο προβληματισμό αλλά και κάποια πικρία άκουσα την ερώτηση προς την Δημοτική αρχή για τον ρόλο των Εθελοντών στη δράση ,,Ανοιχτά Μουσεία,, από την προοδευτική πτέρυγα (Φυσάει κόντρα με ελαφρό σιγοντάρισμα απο την Λαϊκή Συσπείρωση).Είναι θεμιτή η απορία τους και σαφώς πηγάζει απο την ιδεοληπτική αντίληψη περί Εθελοντισμού.
Η εύστοχη απάντηση του Δημάρχου μας ότι και στο προσφυγικό οι Εθελοντές ήταν παρόντες και κατέθεσαν ψυχή( τόσο που τα Τρίκαλα παίρνουν εύσημα μέχρι και Θέσεις σε Ευρωπαϊκούς θεσμούς) και για τον τότε ρόλο τους και για το ποιος συντόνιζε τις πρωτοβουλίες δεν σχολιάστηκε τίποτα γιατί τώρα πρέπει να υπονομεύουμε πρωτοβουλίες πολιτών που και θέλουν και μπορούν να στηρίξουν τα Μουσεία και να τα κρατήσουν ανοιχτά καθότι η δύναμη των υπαλλήλων δεν φτάνει(Αν καθ΄υπέρβαση τους καλούσαμε να έρθουν Σαββατοκύριακα θα θεωρούνταν παράβαση εργατικών δικαιωμάτων.

Ομάδα επιστημόνων (φιλολόγων-μουσειολόγων-νομικών-μηχανικών……)με περίσσεια πάθους και υπό την επίβλεψη της διεύθυνσης του τμήματος πολιτισμού ενισχύει με ανθρώπινο δυναμικό και με επιστημονική ποιότητα τα Μουσεία που έχουμε.

Δεν θ΄αντιδικήσω αλλά μου δίνεται μια καλή πάσα να εκφράσω την Αγάπη μου,τον θαυμασμό και την εκτίμηση σε όλους τους συντελεστές της δράσης αυτής.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ !!!
Υ.Γ Τα καρποφόρα δέντρα πετροβολούνται.

Σχόλια (2)

  • vasilis

    Σιγά ρε Εθελοντή!! της ΣΕΛΦΙ.Μονο για φωτογραφίες είσαι. Είσαι ΚΑΡΑ δεξιός και προσπαθείς να μας πείσεις για το γενικό καλό! Άντε και Προεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μετά Βουλευτής! Ουστ που σε νοιάζει για τα Μουσεία. Τα χρόνια που ήταν κλειστά με την δημοτική αρχή που ήσουνα μέλος δεν είπες κουβέντα! Τωρα σε έπιασε ο πόνος!!

    Απάντηση
  • Ζογκλερ

    Μην τον εκνευριζεται και ντυθει κλοουν με παπιγιον γιατί αφορμή ψάχνει…

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή