"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27 C
Trikala

Μιχάλης Λάππας : Είμαι ασυμπτωματικός και “μένω σπίτι”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η παραφιλολογία των τελευταίων ημερών οδήγησε τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλη Λάππα στην παρακάτω ανακοίνωση όπου σημειώνει :

Επειδή υπάρχει δικαιολογημένη ανησυχία αλλά και αρκετή παραφιλολογία για τα επίσημα αποτελέσματα του φαρυγγικού επιχρίσματος για τον covid-19 σας ενημερώνω ότι δεν έχουν βγει ακόμα. Πρός το παρών είμαι ασυμπτωματικός και φυσικά όπως όλοι μας στο σπίτι”.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΕΛΙΚΑ OΛOI OI MENOYMEΣΠITAKIΔEΣ ΠHΓAN NOΣOKOMEIO ΠΡΩΤΑ …ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΣΤ ΟΝΤΑΣ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ..

  2. αν εγινε κατι τετοιο, πολυ κακως..!!

    οι υγειονομικοι πρεπει να τηρουν τα επιστημονικα πρωτοκολλα και να μην υποχωρουν σε “πιεσεις”

    ημετερων..!!!

  3. Η εξάπλωση του ιού έχει γίνει, ο όρος “ορφανά” και ο όρος “ασυμπτωματικός” πλέον δεν ισχύει. Ο καθένας πρέπει να ακολουθεί τις οδηγίες “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” ..το σποτάκι με τον Σπύρο Παπαδόπουλο είναι τέλειο.

  4. Τέτοιο έγινε κ.Παπαθανασίου,ακόμη και ο ίδιος ο κ.Λάππας λέει ότι έκανε τεστ ασυμτωματικός(ενάντια στο πρωτόκολλο) και σύμφωνα με τις δηλώσεις του από την 4η ή 5η μέρα από την παρουσία του στην εκδήλωση με ομιλητή επιβεβαιωμένο κρούσμα…όλοι γνωρίζετε στην ιατρική κοινότητα ότι σ’ αυτές τις μέρες και χωρίς συμπτώματα είναι πολύ πιθανό το τεστ να είναι ψευδώς αρνητικό…τελικά κάποιοι της έξυπνης πόλης κάνουν τη μια αστοχία μετά την άλλη…και επιτρέπουν να γίνει η εκδήλωση και σπάνε το πρωτόκολλο με μεγάλη πιθανότητα να βγει λάθος αποτελέσμα και τρέχουν πρώτοι στα νοσοκομεία για τεστ και μετά λένε στους άλλους μείνετε σπίτι..

  5. Στην επιδημική φάση εξάπλωσης του κορονοϊού, ο ρόλος της κυβέρνησης , περιφέρειας, δήμων κλπ δεν μπορεί να περιορίζεται ουσιαστικά σε εκκλήσεις για παραμονή στο σπίτι, αλλά έχει τεράστιες ευθύνες για την υλοποίηση άμεσων μέτρων που θα έχουν πρακτικό και μόνιμο αντίκρισμα στην πλήρη λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας και των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης