Μιχάλης Λιάπης: η προσωποποίηση της ξεφτίλας Reviewed by Momizat on . Χαρακτηριστικό παράδειγμα φαύλου και ιδιοτελούς πολιτικού ο Μιχάλης Λιάπης, πρώην  βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, που με τη σύλληψή του  αυτές τις Χαρακτηριστικό παράδειγμα φαύλου και ιδιοτελούς πολιτικού ο Μιχάλης Λιάπης, πρώην  βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, που με τη σύλληψή του  αυτές τις Rating: 0

Μιχάλης Λιάπης: η προσωποποίηση της ξεφτίλας

Μιχάλης Λιάπης: η προσωποποίηση της ξεφτίλας

Χαρακτηριστικό παράδειγμα φαύλου και ιδιοτελούς πολιτικού ο Μιχάλης Λιάπης, πρώην  βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, που με τη σύλληψή του  αυτές τις μέρες είναι στην επικαιρότητα. Βέβαια οι παραβάσεις του είναι παρωνυχίδες μπροστά στα άλλα σκάνδαλα με τη Siemens, που φρόντισε(κι ας είναι καλά) ο ξάδερφος να κλείσει άρον- άρον τη βουλή για να παραγραφούν, σύμφωνα με τις δόλιες και ανήθικες διατάξεις «περί ευθύνης υπουργών».

Μέσα σ’ αυτή την αναταραχή που προκάλεσε ο άθλιος πολιτικός, δυο στοιχεία προκαλούν εντύπωση.Το πρώτο, είναι η στάση των αστυνομικών οργάνων, που δικαιούνται έπαινο και εύσημα γιατί παρά την πρώτη αντίδρασή του να προβάλλει την πρώην ιδιότητά του, έπραξαν το καθήκον τους και μπράβο τους. Το δεύτερο είναι η χλιαρή στάση της Ν.Δ. απέναντι  στο γεγονός, τόσο με τον πρώην όσο και με τον νυν γραμματέα της.

Ο πρώην κ. Μ. Κεφαλογιάννης, μας είπε πως «..μας πληγώνει και μας στεναχωρεί…. ο Μ.Λ. δεν είναι στέλεχος του κόμματος(!) κι επομένως δεν έχει κάποιο λόγο σήμερα η Ν.Δ….»!.Ο νυν, Α. Παπαμιμίκος, τόνισε πως « είναι ένα προσωπικό θέμα κι όχι πολιτικό»!!

Ώστε, κ.κ. της Ν.Δ., είναι στα σοβαρά «προσωπικό» ζήτημα και δεν αποτελεί μείζον θέμα κοινωνικής πρόκλησης και  ανηθικότητας η συμπεριφορά του  αχρείου πολιτικού σας, του  επί σειρά ετών βουλευτή και υπουργού σας, όχι βέβαια για τις ικανότητες και το πολύ μυαλό που διαθέτει, αλλά ελέω οικογενειοκρατίας; Δεν είναι πολιτικό ζήτημα το ότι ευτελίζει το πολιτικό σύστημα και μας ρεζιλεύει διεθνώς, το ότι προκαλεί  τους νομοταγείς πολίτες, τους άνεργους και τους φτωχούς της κρίσης; Αν όλα αυτά δεν σας οδηγούν στην παραδειγματική καταδίκη, αποπομπή και διαγραφή του, τότε χαρείτε τον και δοξάστε τον!!

Φαλαγκάρας Σταύρος, εκπαιδευτικός

Αφήστε το σχόλιο σας