"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.4 C
Trikala

Μιχάλης Μπαγιώτης: Α’ Βραβείο Ανδρικού Ρόλου στον Γιάννη Γεωργολόπουλο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μαθήματα πολιτικής αλλά και… ηθικής, θέλησε να δώσει μέσω ραδιοφώνου για μια ακόμη φορά ο αντιδήμαρχος- «πολυαντιδήμαρχος», Γιάννης Γεωργολόπουλος, μετά την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην «KriniLive» η πρόεδρος του Γριζάνου, Ευανθία Κακαδιάρη.

Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Φαρκαδόνας, ως «αντ’ αυτού» θέλησε να βγάλει όσο δηλητήριο απέμεινε μέχρι την λήξη της θητείας του, αλλά και της παρούσας δημοτικής Αρχής, σ’ ένα νέο άνθρωπο, που τον εμπιστεύτηκαν οι πολίτες του Γριζάνου στις εκλογές του 2019 για να κρατήσει τα ηνία της κοινότητας και να προσφέρει στο τόπο, πράγμα που το έκανε και φυσικά το έργο εκτιμάται από την πλειονότητα του χωριού.

Σε πλήρη πανικό ο ίδιος, ήρθε να υπερασπιστεί το έργο της δημοτικής Αρχής και να μιλήσει εξ ονόματος αυτής, (αν και θα όφειλε πρώτα να το πράξει άλλος), εκτοξεύοντας κατά μέτωπο βέλη και χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα για να πλήξει το κύρος και την προσωπικότητα ενός ανθρώπου.

Με ύφος και τόνο και το σημαντικότερο με απειλές προσπάθησε να εκφοβίσει την πρόεδρο, γιατί η ίδια μέσω της συνέντευξης ήρθε να πει τα πράγματα με το όνομά τους, περιγράφοντας την επικρατούσα κατάσταση στο χωριό της, αλλά και γενικεύοντας το ρόλο που θα πρέπει να διαδραματίζουν τόσο η δημοτική Αρχή της Φαρκαδόνας, όσο και ευρύτερα.

Τόσο κακό άραγε είναι για εσάς κύριε αντιδήμαρχε και για την δημοτική Αρχή, ένας άνθρωπος να βγαίνει και να λέει την άποψή του δημόσια; Τι ακριβώς πολίτες θέλετε, υποχείρια και χειραγωγήσιμα άτομα; Αλήθεια εσείς ως άριστος γνώστης της πολιτικής, θα μας πείτε ποιος είναι ο ρόλος της αντιπολίτευσης;

Κι αν δεν το κατάφερε το ευρηματικό του μυαλό, να βρει κάποιο τρόπο να πλήξει την κυρία Κακαδιάρη, κατέφυγε στη γνωστή τακτική της λασπολογίας, στην οποία χρόνια τώρα λαμβάνει το Α’ Βραβείο Ανδρικού Ρόλου. Θέλησε να ισχυριστεί ότι ο λόγος της ενασχόλησης με τα κοινά, ήταν η εξυπηρέτηση προσωπικού συμφέροντος, συγκεκριμένα της απόσπασής της στην περιοχή της Φαρκαδόνας από την Θεσσαλονίκη. Τόσο κακό λοιπόν είναι ένας άνθρωπος να θέλει να επιστρέψει στο τόπο του και να προσφέρει έστω ένα μικρό λιθαράκι στο χωριό του ή στο Δήμο; Αλήθεια δεν μας είπατε εσείς στην ομάδα σας, έχετε τέτοια άτομα που εκλέχτηκαν και αποσπάστηκαν στην περιοχή ή στο νομό μας;

Δυστυχώς κύριε αντιδήμαρχε, το έργο της κυρίας Κακαδιάρη σας διαψεύδει για μια ακόμη φορά και σας εκθέτει δημόσια και μάλιστα στους κατοίκους του Γριζάνου, που την εμπιστεύτηκαν και την εμπιστεύονται.

Οι απειλές και οι βόμβες μεγατόνων που επικαλείστε δυστυχώς οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αντιλαμβάνεστε την ήττα που έρχεται γιατί το εισπράττετε καθημερινά από τους πολίτες. Ο κόσμος πλέον έχει εξελιχθεί και αντιλαμβάνεται την αξία των νέων στα κοινά και σε κάθε τομέα της κοινωνίας. Αδιαφορεί και κλείνει μάτια και αυτιά στους υποτιθέμενους σωτήρες που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν να παραμένουν σε μια καρέκλα για την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων.

Και μην ξεχνάται…

«Το καλύτερο κάστρο που θα μπορούσε να κατέχει ένας ηγεμόνας είναι η αγάπη του λαού του.» (Νικολό Μακιαβέλι)

Κι εσείς αυτή την έχετε χάσει προ πολλού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης