Μιχάλης Ταμήλος: Η αλήθεια για τον Ε65 Reviewed by Momizat on . Με δημόσια παρέμβαση του στο διαδίκτυο ο πρώην δήμαρχος κ βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος αναφέρεται στην διεκδίκηση της πατρότητας του Ε65, ως εξής : Δεν έχει ανάγκη Με δημόσια παρέμβαση του στο διαδίκτυο ο πρώην δήμαρχος κ βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος αναφέρεται στην διεκδίκηση της πατρότητας του Ε65, ως εξής : Δεν έχει ανάγκη Rating: 0

Μιχάλης Ταμήλος: Η αλήθεια για τον Ε65

Μιχάλης Ταμήλος: Η αλήθεια για τον Ε65

Με δημόσια παρέμβαση του στο διαδίκτυο ο πρώην δήμαρχος κ βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος αναφέρεται στην διεκδίκηση της πατρότητας του Ε65, ως εξής :

Δεν έχει ανάγκη από λιβάνι ο Αγοραστός για έργα που δεν έχει καμία αρμοδιότητα.

1) Το τμήμα ανήκει σε άλλη περιφέρεια και όταν άρχισαν τα έργα Περιφερειαρχης ήταν ο Μπακογιάννης.

2) Στην Φθιώτιδα υπάρχει ο διαχρονικός Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικουρας που δεν χρειάζεται την βοηθεια κανενός άλλου.

3) Το πρωτο τμήμα του έργου εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ 2014 -2020 από την κυβέρνηση Σαμαρά με Υπουργό Ανάπτυξης τον Κώστα Σκρεκα !!

Σχόλια (4)

 • Jim

  Καλά Ε!Τρομερή πληροφόρηση μιλάμε εχω πάθει πλάκα δεν το περίμενα μπράβο μπραβο

  Απάντηση
 • Jim Riflevinegar

  Ο παλιός ”σύντροφος” ξέχασε και μία άλλη αλήθεια. Τον έστω μισό Ε65 τον παρέδωσε ο …Σπίρτζης. Όστις δημοπράτησε και τον άλλο μισό, κερδίζοντας το στοίχημα …τσίπουρο, από το γατάκι Μπακογιάννη, που την έκανε ”Λούης” από την τελετή εκκίνησης έργων. Για να μην μας περνάει για ..χάπατα. Ευτυχώς δεν ανέφερε και τον …Λέγκα.Αλλά, ξέρει που γλύφει.

  Απάντηση
 • Dimitris

  Το μόνο που έκανε ο Μπακογιάννης είναι ο μεγάλος περίπατος όπου πήγαν περίπατο τα λεφτά των Αθηναίων.

  Απάντηση
 • Jim

  Επίσης ο κόσμος θα ήθελε να μάθει για το μεγάλο έργο τις γέφυρας Καλατραβα στα Κουτσομηλια. Όλες τις εκπληκτικές λεπτομέρειες τις μελέτης που έγινε βήμα προς βημα κ φτάσαμε Σ αυτό το φανταστικό αποτέλεσμα…

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή