Μιχάλης Ταμήλος: Πρέπει να ρίξουμε το βάρος στον πρωτογενή τομέα για να βγούμε από την κρίση. Reviewed by Momizat on . Την υπόσχεση ότι και κατά τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο θα βρίσκεται κοντά τους, έδωσε κατά την περιοδεία του στα χωριά του πρώην Δήμου Χασίων, Κακοπλεύρι, Στα Την υπόσχεση ότι και κατά τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο θα βρίσκεται κοντά τους, έδωσε κατά την περιοδεία του στα χωριά του πρώην Δήμου Χασίων, Κακοπλεύρι, Στα Rating: 0

Μιχάλης Ταμήλος: Πρέπει να ρίξουμε το βάρος στον πρωτογενή τομέα για να βγούμε από την κρίση.

Tamilos

Την υπόσχεση ότι και κατά τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο θα βρίσκεται κοντά τους, έδωσε κατά την περιοδεία του στα χωριά του πρώην Δήμου Χασίων, Κακοπλεύρι, Σταγιάδες, Αγναντιά, Οξύνεια και Ξηρόκαμπο ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος.
Ο ίδιος έγινε δεκτός με ζεστασιά από τους αγρότες και κτηνοτρόφους, την πλειονότητα των οποίων γνωρίζει με τα μικρά τους ονόματα, εξαιτίας της χρόνιας ενασχόλησής του με την πολιτική από διάφορες θέσεις (νομαρχιακού συμβούλου, δημάρχου Τρικκαίων, βουλευτή).
tamilos
Ο κ. Ταμήλος συζήτησε με τους κατοίκους των χωριών σε πολύ φιλικό κλίμα ενώ αρκετές φορές κλήθηκε να απαντήσει στα ερωτήματά τους δίνοντας τους, άμεσες και πειστικές απαντήσεις.
Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι στόχος κατά τον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ., είναι να πέσει το βάρος της οικονομίας στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα ο οποίος αναμφίβολα μπορεί να μας βγάλει από την κρίση, δημιουργώντας νέους επαγγελματίες – παραγωγούς που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάταση της Ελληνικής Οικονομίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή