"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Μιχάλης Ταμήλος: Το Ποδηλατοδρόμιο μπορεί να επαναλειτουργήσει

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Επίσκεψη στο ποδηλατοδρόμιο Τρικάλων πραγματοποίησαν την Δευτέρα ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος, και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου μαζί με τον κατασκευαστή της πίστας του ποδηλατοδρομίου και παλιό ποδηλάτη κ. Γιάννη Δαλαβίκα.

Η κατασκευή του ποδηλατοδρομίου έγινε το έτος 2004 από την Ποδηλατική Ομοσπονδία , για την προπόνηση της Εθνικής ομάδας ποδηλασίας και από τότε λόγω πλημμελούς συντήρησης της πίστας έχει αχρηστευθεί λειτουργικά.

Η επίσκεψη του τότε κατασκευαστή, του Δημάρχου Τρικκαίων και του Βουλευτή της Ν.Δ., έγκειται στο να εξευρεθεί ο καλύτερος τρόπος αποκατάστασης της πίστας, προκειμένου να τεθεί πάλι σε λειτουργία το ποδηλατοδρόμιο.

Για τη αποκατάσταση της πίστας του ποδηλατοδρομίου, έχει εξοικονομηθεί ποσό 400.000 € από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και έχει αποδοθεί στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ύστερα από πρωτοβουλία του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μιχάλη Ταμήλου.

Η εμπλοκή του Δήμου στον οποίο ανήκει η έκταση είναι αναγκαστική διότι από το 2009 η πίστα έχει παραχωρηθεί από την Ομοσπονδία Ποδηλασίας , ενώ στην πόλη μας υπάρχει αξιόλογο αθλητικό δυναμικό καθώς και έμπειροι βετεράνοι όπως ο Στέλιος Βάσκος.

Ο κ. Ταμήλος εκτιμά ότι η αποκατάσταση της πίστας του ποδηλατοδρομίου, θα δώσει νέα ώθηση στο άθλημα της ποδηλασίας στα Τρίκαλα, μία πόλη που αγαπά το ποδήλατο όσο λίγες πόλεις στην Ελλάδα.

 

Πολιτικό Γραφείο

Μιχάλη Ταμήλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης