"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Μιχαήλ ΑΕ – Hγετική θέση στον κλάδο των τροφίμων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσία στον χώρο των τροφίμων και των super market, η εταιρεία Μιχαήλ ΑΕ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των τροφίμων στην Κεντρική Ελλάδα.

Είναι η μόνη τοπική αλυσίδα με συνολικά 8 Super Market στους νομούς Καρδίτσας και Τρικάλων.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1979 από τον Σωτήριο Μιχαήλ με τη μορφή ατομικής επιχείρησης, με έδρα το Μουζάκι Καρδίτσας. Στα μέσα της δεκαετίας το ΄80 η μορφή της επιχείρησης άλλαξε και  έγινε Ομόρρυθμη Εταιρεία. Με σταθερά και αργά βήματα και με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της  προχώρησε στις αρχές του 2000 σε αγορά οικοπέδου και ξεκινά την ανέγερση ενός μεγάλου καταστήματος Super Market έκτασης 1000τμ, και επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους 2500τμ, καθώς και ειδικούς θαλάμους συντήρησης και κατάψυξης. Το 2005 η εταιρεία αλλάζει μορφή και γίνεται Ανώνυμη Εταιρεία, και αποκτά τον διακριτικό τίτλο ΜΙΧΑΗΛ ΑΕ, τα οποία ισχύουν εως και σήμερα. Επίσης αλλάζει η έδρα της επιχείρησης και μεταφέρεται στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της επιχείρησης στο 1Ο χλμ Μουζακίου-Καρδίτσας , όπου και μεταφέρονται και τα γραφεία της εταιρείας.


 
Το 2015 πραγματοποιεί την  πρώτη της μεγάλη έξοδο από την περιοχή του Μουζακίου ανοίγοντας  το 3ο κατάστημά της στην πόλη της Καρδίτσας, με τους κατοίκους της πόλης να μας «αγκαλιάζουν» από την πρώτη στιγμή.

Το 2016 επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητές της με το 4ο κατά σειρά κατάστημα και 2ο στην πόλη της Καρδίτσας.

Στα τέλη του 2017 αποφασίζει να μεγαλώσει το εύρος της  κάνοντας ένα μεγάλο βήμα δημιουργώντας αυτή τη φορά το 5ο κατάστημα Super Market  στην αναπτυσσόμενη πόλη των Τρικάλων.
Με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς και της ζήτησης την αμέσως επόμενη χρονιά 2018 δημιουργεί και εγκαινιάζει το 6ο της κατάστημα στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης των Τρικάλων.
Το 2022 εγκαινιάσαμε το 7ο κατάστημα, Συγγρού και Φλέμινγκ στη πόλη των Τρικάλων και το 2023 το 8ο κατάστημα στην Α.Παπανδρέου και Γ.Πατριάρχη στην Καρδίτσα.
Σήμερα στα καταστήματα ΜΙΧΑΗΛ ΑΕ περισσότεροι από 120 εργαζόμενοι εξυπηρετούν καθημερινά πάνω από 4000 ευχαριστημένους πελάτες.

Ενάντια στις δύσκολες εποχές που διανύει η χώρα, η εταιρεία  έχει σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξή της με το άνοιγμα επιπλέον καταστημάτων στις περιοχές που δραστηριοποιείται.
 
Η ΜΙΧΑΗΛ ΑΕ κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εδραιωθεί και να σηκώσει το ανάστημά της απέναντι σε μεγάλους και πανελλαδικής εμβέλειας  ανταγωνιστές της.

Από το 2021 η ΜΙΧΑΗΛ ΑΕ ανήκει στον μεγαλύτερο ελληνικό όμιλο super market «ΕΛΟΜΑΣ», που απαριθμεί πάνω από 600 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Με την βοήθεια του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ, εξασφαλίζουμε χαμηλές τιμές προς το συμφέρον του καταναλωτή και προσφέρουμε στα ράφια των καταστημάτων μας προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας με την επωνυμία ΕΛΟΜΑΣ και ELOGEN, εφάμιλλης ποιότητας και χαμηλότερης τιμής από τα αντίστοιχα επώνυμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης