"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.1 C
Trikala

Μιχαλάκης: Η Περιφέρεια έμπρακτα στο πλευρό των πληγέντων στην Τουρκία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την άμεση κινητοποίηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την στήριξη του δοκιμαζόμενου λαού της Τουρκίας, επισημαίνει ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, εκφράζοντας παράλληλα την ανάγκη για άμεση βοήθεια, ώστε να στηριχθούν οι σεισμόπληκτοι.

Όπως τονίζει σε δήλωσή του «ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ενεργοποιήθηκε άμεσα για την παροχή βοήθειας στους ανθρώπους που χτυπήθηκαν από τον εγκέλαδο στην Τουρκία και σε συνάντηση με τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή Δ. Κολοβέτσιο που αγωνίζεται στην γειτονική χώρα και επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ομάδας εξετάστηκαν όλοι οι πιθανοί τρόποι βοήθειας».

Ο Αντιπεριφερειάρχης σημειώνει πως ήδη η Περιφέρεια ανέλαβε πρωτοβουλία ώστε να σταλεί ανθρωπιστική βοήθεια (φάρμακα, τρόφιμα μεγάλης διάρκειας, παιδικές τροφές), ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξει παρέμβαση στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδος για την συγκέντρωση χρηματικού ποσού που θα κατατεθεί σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό και θα πάει απευθείας για την ανακούφιση των πληγέντων.

«Οι πολίτες της Θεσσαλίας συμπαρίστανται έμπρακτα στους γείτονες, σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Είναι μία παγκόσμια προσπάθεια στην οποία και η Θεσσαλία θα συνδράμει με κάθε τρόπο για την ανακούφιση των πληγέντων. Με γρήγορα αντανακλαστικά και αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα, ελπίζουμε η ελληνική βοήθεια που θα φτάσει σε αυτούς τους ανθρώπους να βοηθήσει, στο μέτρο που αυτό μπορεί να επιτευχθεί, να σταθούν όρθιοι σε αυτή τη δύσκολη πρώτη περίοδο μετά το σεισμό. Η Ελλάδα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των κοινωνιών που δοκιμάζονται, για να ανακουφίσει τον ανθρώπινο πόνο, για να δώσει ελπίδα», σημειώνει ο Χρήστος Μιχαλάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης