"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.8 C
Trikala

Μιχαλάκης: Συγχαρητήρια – Δηλώνω ξεκάθαρα πως θα συνδράμω με κάθε μέσο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θα ήθελα να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα για τη νίκη του και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους για τη Θεσσαλία, με κοινό σκοπό την ανασυγκρότησή της, την επούλωση των πληγών της θεομηνίας και την ενδυνάμωση της αναπτυξιακής προοπτικής της.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ το σύνολο των νεοεκλεγέντων περιφερειακών συμβούλων, εκφράζοντας την βεβαιότητα πως θα έχουμε μία άψογη συνεργασία, μπροστά στην εκπλήρωση των κοινών στόχων για τον τόπο μας.

Δηλώνω ξεκάθαρα πως θα συνδράμω με κάθε μέσο, από την θέση που με εξέλεξαν οι πολίτες, ώστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά, να χτίσουμε την επόμενη μέρα για τα Τρίκαλα και τη Θεσσαλία.

Στεκόμενος με σεβασμό και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές των πολιτών, θα συνεχίσω να είμαι δίπλα τους, να προσπαθώ και να εργάζομαι για την βελτίωση της καθημερινότητάς τους, θέτοντας όλες μου τις δυνάμεις για μια δημιουργική συνεργασία με τη νέα περιφερειακή αρχή, με μοναδικό μου μέλημα ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης