Μιχαλάκης: Το έργο μας, παρακαταθήκη στα παιδιά μας Reviewed by Momizat on . «Σας κοιτάμε στα μάτια και ζητούμε για άλλη μια φορά να μας στηρίξετε στις Περιφερειακές Εκλογές της 18ης Μαΐου», τόνισε σε άλλη μια προεκλογική περιοδεία σε χω «Σας κοιτάμε στα μάτια και ζητούμε για άλλη μια φορά να μας στηρίξετε στις Περιφερειακές Εκλογές της 18ης Μαΐου», τόνισε σε άλλη μια προεκλογική περιοδεία σε χω Rating: 0

Μιχαλάκης: Το έργο μας, παρακαταθήκη στα παιδιά μας

Μιχαλάκης: Το έργο μας, παρακαταθήκη στα παιδιά μας

«Σας κοιτάμε στα μάτια και ζητούμε για άλλη μια φορά να μας στηρίξετε στις Περιφερειακές Εκλογές της 18ης Μαΐου», τόνισε σε άλλη μια προεκλογική περιοδεία σε χωριά του Νομού Τρικάλων, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ», με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Την Δευτέρα 05-05-2014 περιόδευσε στους Γεωργανάδες, τον Κλοκοτό, το Πετρωτό, το Πετρόπορο, τους Ταξιάρχες, τη Φανερωμένη, τη Νομή και τα Σερβωτά, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους.

Ο κ. Μιχαλάκης άκουσε προσεκτικά τους κατοίκους με τους οποίους όπως υπογράμμισε «έχουμε αποκτήσει σχέση εμπιστοσύνης. Αυτή η σχέση θα συνεχιστεί, αρκεί να μας στηρίξετε και πάλι. Δώστε μας με τη ψήφο σας τη δύναμη να συνεχίσουμε, να κάνουμε ακόμη περισσότερα σε συνεργασία με όλους σας».

Κάνοντας ένα απολογισμό της θητείας ανέφερε την ένταξη, συνέχιση και ολοκλήρωση σημαντικών έργων για το Νομό σημειώνοντας «αυτά τα έργα τα αφήνουμε παρακαταθήκη στα παιδιά μας που είναι το μέλλον του Νομού μας».

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε το σχόλιο σας