Μνήμη απελευθέρωσης από τους Ναζί στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια α από την πυρπόληση της πόλης και την απελευθέρωση της από τα Ναζιστικά στρατεύματα, πραγματοποιούνται αύριο στην πόλη της Καλαμπάκα Εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια α από την πυρπόληση της πόλης και την απελευθέρωση της από τα Ναζιστικά στρατεύματα, πραγματοποιούνται αύριο στην πόλη της Καλαμπάκα Rating: 0

Μνήμη απελευθέρωσης από τους Ναζί στην Καλαμπάκα

Μνήμη απελευθέρωσης από τους Ναζί στην Καλαμπάκα

Εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια α από την πυρπόληση της πόλης και την απελευθέρωση της από τα Ναζιστικά στρατεύματα, πραγματοποιούνται αύριο στην πόλη της Καλαμπάκας.

Αύριο στις 7.30 το πρωί, θα τελεστεί  Όρθος και Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Βησσαρίωνος, θα ακολουθήσει η επίσημη Θεία Δοξολογία όπου θα ψάλλει ο Σύλλογος Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης «Ο Άγιος Βησσαρίων» και θα υπάρξει ομιλία από τον Εκπαιδευτικό Ευθύμιο Τάκο.

Στις 10.30 το πρωί, θα τελεστεί Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων.

Στις 7.30 το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας, θα πραγματοποιηθεί ο επίσημος εορτασμός με αφηγήσεις για τα δύο σημαντικά αυτά δρώμενα της Καλαμπάκας και μουσικό πρόγραμμα.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή