Μνημόνιο ή αντιμνημόνιο για τον Κ. Αγοραστό; Reviewed by Momizat on . Καλώς μας ήρθε και το ανεξάρτητο, υπερκομματικό, Θεσσαλικό ψηφοδέλτιο του κ. Αγοραστού! Μπερδεμένη τράπουλα θυμίζει, καθώς πολλά χαρτιά παίζονται πάνω στην τσόχ Καλώς μας ήρθε και το ανεξάρτητο, υπερκομματικό, Θεσσαλικό ψηφοδέλτιο του κ. Αγοραστού! Μπερδεμένη τράπουλα θυμίζει, καθώς πολλά χαρτιά παίζονται πάνω στην τσόχ Rating: 0

Μνημόνιο ή αντιμνημόνιο για τον Κ. Αγοραστό;

Μνημόνιο ή αντιμνημόνιο για τον Κ. Αγοραστό;

Καλώς μας ήρθε και το ανεξάρτητο, υπερκομματικό, Θεσσαλικό ψηφοδέλτιο του κ. Αγοραστού! Μπερδεμένη τράπουλα θυμίζει, καθώς πολλά χαρτιά παίζονται πάνω στην τσόχα, αλλά δεν ξέρουμε ποια θα είναι η τύχη τους.

Χωρίς κομματικά στεγανά και όρια η αναζήτηση υποψηφίων από τον περιφερειάρχη, αλλά η Ρηγίλλης τον περιχαρακώνει! Ο κ. Αγοραστός, ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες διατεινόταν ότι η Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογές τον στήριξε, αφού πρώτα στελέχωσε ψηφοδέλτιο, (κοινώς το κόμμα τον ακολουθεί ως άλλο λόρδο) και ενώ δήλωνε αντιμνημονιακός πολλάκις (άραγε, γνωρίζουν τις δηλώσεις του στη Ρηγίλλης;) ήρθε χθες ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα να τον διαψεύσει!

Είναι ένας από τους 9 Περιφερειάρχες που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα του μνημονίου και της κατάντιας μας, ενώ καταργώντας το κακό της διαδοχής και της οικογενειοκρατίας στηρίζει και το γιο της Ντόρας ως Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας. Το ‘χουν βρει σαν παιχνίδι το άθλημα αυτό στην οικογένεια Μητσοτάκη!

Κατά τα άλλα, ανεξάρτητο το ψηφοδέλτιο… Αν ήταν αντιμνημονιακός, γιατί δεν αρνείται τη στήριξη ο κ. Αγοραστός
Θα πει κανείς, πως τον πιέζουν να τη δεχτεί και τι μπορεί να κάνει; Είναι όμως μια στάση Ιανού. Δεν μπορεί να είναι και με τον ληστή και με τον χωροφύλακα!

Όχι στο μνημόνιο, ναι στο χρίσμα; Μα πώς γίνεται; Είναι ορθό να διατυμπανίζει την αντιμνημονιακή του πολιτική, αλλά στο βωμό των ψήφων να καρπώνεται τη στήριξη; Εκτός αν αύριο βγει και μας πει πως τα της στήριξης έγιναν εν αγνοία του!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή