Μνημόσυνο στη μνήμη Εξηνταφώτη – Λαζαρίδη Reviewed by Momizat on . Aύριο  Τρίτη  και ώρα 15.00 θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο εκκλησάκι του σταδίου για τα δύο αδικοχαμένα παιδιά της οικογένειας του Α.Ο.Τρίκαλα, Παντελή Εξην Aύριο  Τρίτη  και ώρα 15.00 θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο εκκλησάκι του σταδίου για τα δύο αδικοχαμένα παιδιά της οικογένειας του Α.Ο.Τρίκαλα, Παντελή Εξην Rating: 0

Μνημόσυνο στη μνήμη Εξηνταφώτη – Λαζαρίδη

Μνημόσυνο στη μνήμη Εξηνταφώτη – Λαζαρίδη
Aύριο  Τρίτη  και ώρα 15.00 θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο εκκλησάκι του σταδίου για τα δύο αδικοχαμένα παιδιά της οικογένειας του Α.Ο.Τρίκαλα, Παντελή Εξηνταφώτη και Στάθη Λαζαρίδη.
Πέρασαν 17 χρόνια από την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του Α.Ο. Τρίκαλα.
Ήταν Τρίτη βράδυ 19 Νοέμβρη 1996 όταν οι δύο νεαροί τότε ποδοσφαιριστές της ομάδας , ο Στάθης Λαζαρίδης 21 ετών και ο Παντελής Εξηνταφώτης 22 ετών   ,  επιστρέφοντας από τη Λάρισα στα Τρίκαλα έχασαν την ζωή τους σε  αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Ο Α.Ο. Τρίκαλα δεν τους ξεχνά και την ερχόμενη Τρίτη θα τιμηθεί η μνήμη τους . Θα ακολουθήσει φιλικό παιχνίδι με την ομάδα παλαιμάχων του Α.Ο.Τρίκαλα αφιερωμένο στη μνήμη των δύο αδικοχαμένων παλικαριών.
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή