Μοίρασαν ροδάκινα Reviewed by Momizat on . Ροδάκινα στα μέλη του μοίρασε σήμερα ο Σύλλογος Πολυτέκνων Τρικάλων, στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιεί. Από τις 9 το πρωί έως και τις 4 το μεσημέρι τα μ Ροδάκινα στα μέλη του μοίρασε σήμερα ο Σύλλογος Πολυτέκνων Τρικάλων, στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιεί. Από τις 9 το πρωί έως και τις 4 το μεσημέρι τα μ Rating: 0

Μοίρασαν ροδάκινα

Μοίρασαν ροδάκινα

Ροδάκινα στα μέλη του μοίρασε σήμερα ο Σύλλογος Πολυτέκνων Τρικάλων, στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιεί. Από τις 9 το πρωί έως και τις 4 το μεσημέρι τα μέλη του Συλλόγου έσπευσαν στην παλιά Ζωαγορά, προκειμένου να προμηθευτούν τα ροδάκινα.

Από την πλευρά της, η Διοίκηση του Συλλόγου τόνισε ότι «εισακουστήκαμε από την πολιτεία για να μας σταλούν τα ροδάκινα. Προσπαθούμε με αυτό το μικρό βοήθημα να σταθούμε στο πλευρό των Τρικαλινών πολύτεκνων οικογενειών». Επίσης, πρόσθεσε ότι θα συνεχιστούν παρόμοιες πρωτοβουλιών και δράσεις για την ανακούφιση των Τρικαλινών πολύτεκνων οικογενειών, καθώς ο χειμώνας που έρχεται, αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως δύσκολος.

Την ώρα που η συγκυβέρνηση μιλά για ανάπτυξη και ανάκαμψη της οικονομίας, οι πολίτες προσπαθούν με κάθε μέσο να επιβιώσουν και όπως όλα δείχνουν οι μήνες που έρχονται θα είναι ακόμα πιο δύσκολοι.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή