ΜΟΛΕΚ: Η πρόσκληση για το 3ο Εντούρο Μετεώρων Reviewed by Momizat on . H Mοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει το 3ο Φιλικό Enduro Μετεώρων στις 23 Μαρτίου 2014. Η ΜΟΛΕΚ έχει ήδη βγάλει τη σχετική ανακοίνωση, καλώντας τους H Mοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει το 3ο Φιλικό Enduro Μετεώρων στις 23 Μαρτίου 2014. Η ΜΟΛΕΚ έχει ήδη βγάλει τη σχετική ανακοίνωση, καλώντας τους Rating: 0

ΜΟΛΕΚ: Η πρόσκληση για το 3ο Εντούρο Μετεώρων

ΜΟΛΕΚ: Η πρόσκληση για το 3ο Εντούρο Μετεώρων

H Mοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει το 3ο Φιλικό Enduro Μετεώρων στις 23 Μαρτίου 2014.
Η ΜΟΛΕΚ έχει ήδη βγάλει τη σχετική ανακοίνωση, καλώντας τους φίλους της μοτοσικλέτας απ’ όλη την Ελλάδα να έρθουν στην Καλαμπάκα, για να συμμετέχουν στο enduro και συγχρόνως να απολαύσουν τις μορφιές της περιοχής μας.

Η ανακοίνωση

Στις 23 Μαρτίου η Mοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας καλεί τους φίλους του Εντούρο από όλη την Ελλάδα στο 3ο φιλικό Εντούρο Μετεώρω,ν σε ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη για εντούρο και περιπλανήσεις Πανελληνίως.
Μπορείτε να ταξιδέψετε αυθημερόν, καθώς η Καλαμπάκα βρίσκεται 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και 230 από τη Θεσσαλονίκη ή να το συνδυάσετε με ένα πολύ όμορφο διήμερο, καθώς η περιοχή της Καλαμπάκας είναι ένας από τους πιο δημοφιλής τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, με απίστευτες ομορφιές κάτω από τη θέα των Μετεώρων. Για όσους νομίζουν ότι είναι μακριά, η ΜΟ.ΛΕ.Κ. υπόσχεται 5 ώρες αυξημένης αδρεναλίνης, διαδρομή 100 χιλιομέτρων σε καινούργια άγνωστα μονοπάτια, με διαδρομές, χόμπι αλλά και πολύ extreme για τολμηρούς και γνώστες . H τιμή συμμετοχής είναι 15 ευρώ και στην τιμή περιλαμβάνεται και αναμνηστικό.

Αφήστε το σχόλιο σας