ΜΟΛΕΚ: Περιφερειακό Πρωτάθλημα Scramble την Κυριακή Reviewed by Momizat on . Η ΜΟΛΕΚ διοργανώνει το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Scramble Κεντρικής Ελλάδος την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 Οκτωβρίου 2013. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013, ώρα Η ΜΟΛΕΚ διοργανώνει το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Scramble Κεντρικής Ελλάδος την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 Οκτωβρίου 2013. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013, ώρα Rating: 0

ΜΟΛΕΚ: Περιφερειακό Πρωτάθλημα Scramble την Κυριακή

ΜΟΛΕΚ: Περιφερειακό Πρωτάθλημα Scramble  την Κυριακή

Η ΜΟΛΕΚ διοργανώνει το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Scramble Κεντρικής Ελλάδος την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 Οκτωβρίου 2013.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013, ώρα εκκίνησης 11.00, στην περιοχή Στρατοπέδου ΠΑΠ στο Δήμο Καλαμπάκας. Θα υπάρχει σήμανση από την διεθνή οδό προς το χώρο του αγώνα.

Η διαδρομή για τον αγώνα έχει μήκος 3 χλμ. και το μεγαλύτερο μέρος αυτού είναι σε λιβάδι με χόρτο με συνδυασμό ανοικτής διαδρομής αλλά και πιο κλειστά endurο περάσματα . Η διάρκειά του είναι 90΄ λεπτά συν δύο γύρους.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Αθλητές των Αθλητικών Σωματείων των περιοχών: Κεντρικής Ελλαδας , εκτός αυτών που συμμετέχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Enduro & Motocross.
Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 40 Ευρώ.
Η δήλωση συμμετοχών γίνεται μόνο μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε.,(www.amotoe.gr) και μόνο μέσω των Αθλητικού Σωματείου στο οποίο είναι εγγεγραμμένος ο Αθλητής μέχρι το Σάββατο 05/10/2013.
Οι εκπρόθεσμες συμμετοχές επιβαρύνονται με 20 €

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

S1 Δίχρονες από 100 κ.ε. έως 144 κ.ε. και τετράχρονες έως 250 κ.ε.
Μαύρο φόντο – Λευκοί αριθμοί (οι αριθμοί αρχίζουν με το ψηφίο 1)
S2 Δίχρονες από 175 κ.ε. και άνω και τετράχρονες από 290 κ.ε. και άνω.
Κόκκινο φόντο – Λευκοί αριθμοί (οι αριθμοί αρχίζουν με το ψηφίο 2)
S Senior
Ενιαία ηλικιακή κατηγορία. Συμμετέχουν οι γεννηθέντες έως και το 1981.
Κίτρινο φόντο – Μαύροι αριθμοί (οι αριθμοί αρχίζουν με το ψηφίο 3)
SE (Expert) Κατηγορία που δεν βαθμολογείται, ούτε προσμετρά σε κάποιο πρωτάθλημα.
Συμμετέχουν όλοι όσοι δεν δικαιούνται να συμμετάσχουν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα scramble Κεντρικής Ελλάδας. Οι Αθλητές διατηρούν τους αριθμούς και τα φόντα που έχουν στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν.
Στις κατηγορίες S1, S2 και S Senior μπορούν να συμμετάσχουν όσοι αθλητές δεν συμμετέχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Enduro και Motocross της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε.

 

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ – PARK FERME

Ο Τεχνικός Έλεγχος των μοτοσυκλετών θα γίνει την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 από τις 08:30 μέχρι τις 10:30 και θα υπάρχει χώρος στάθμευσης (Park Ferme) στον οποίο θα παραμένουν οι μοτοσυκλέτες μετά τον τεχνικό έλεγχο και μέχρι την εκκίνηση του αγώνα. Στον ίδιο χώρο θα παραμένουν οι μοτοσυκλέτες και μετά τον τερματισμό έως ότου παρέλθουν οι προθεσμίες των

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ενημέρωση των αθλητών θα γίνει μετά το πέρας του τεχνικού ελέγχου στον χώρο της εκκίνησης.

 

ΧΩΡΟΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ – ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ

Ο ανεφοδιασμός και η επισκευή της μοτοσυκλέτας γίνεται στον ειδικό χώρο ο οποίος είναι σηματοδοτημένος με πινακίδες Εισόδου – Εξόδου τις οποίες ελέγχουν κριτές. Οι αθλητές πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των κριτών και κατά την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρου επισκευών η μοτοσυκλέτα πρέπει να έχει σβησμένο τον κινητήρα. Στην περίπτωση που ο αθλητής επισκευάζει ή ανεφοδιάζει με καύσιμα την μοτοσυκλέτα με τον κινητήρα σε λειτουργία αποκλείεται από τον αγώνα.

 

ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 11:00 και θα έχει διάρκεια 90΄ συν δύο γύρους.Η εκκίνηση γίνεται με σβηστή την μοτοσυκλέτα και τον αθλητή να είναι πίσω από αυτήν, κρατώντας την από το πίσω φτερό.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Οι ενστάσεις πρέπει να υποβάλλονται από τον ίδιο τον ενιστάμενο. Κάθε ένσταση πρέπει να αναφέρεται σε ένα μόνο θέμα.
Δεν γίνεται δεκτή ένσταση εναντίον διαπίστωσης γεγονότος που δηλώνεται από τον αλυτάρχη, τους εφόρους εκκίνησης και τερματισμού ή από οποιονδήποτε άλλο έχει ορισθεί από την οργάνωση για την διαπίστωση αυτού του γεγονότος.
Το κόστος της ένστασης είναι ίσο με παράβολο συμμετοχής.
Οι ενστάσεις υποβάλλονται:
• για αντικανονική συμμετοχή συμμετέχοντος ή αναβάτη το αργότερο 30′ λεπτά μετά το πέρας του ελέγχου εξακρίβωσης.
• κατά των αποτελεσμάτων εντός 30′ λεπτών μετά την δημοσίευση των αποτελεσμάτων.
• για τεχνικούς λόγους εντός 30΄ λεπτών μετά τον τερματισμό του αγώνα στο PARK FERME.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Όλοι οι συμμετέχοντες αναβάτες είναι ασφαλισμένοι για προσωπικά ατυχήματα.
Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές των μοτοσυκλετών, των εξαρτημάτων και παρελκυμένων τους, λόγω ατυχήματος, πυρκαγιάς ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας.

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΕΠΑΘΛΩΝ

Η απονομές θα γίνουν στο τέλος της κάθε ημέρας σε προκαθορισμένο χώρο στον χώρο του αγώνα .
Θα απονεμηθούν Κύπελλα στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας και μετάλλια στους: 4ο, 5ο και 6ο.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΛΕΚ:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΔΑΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΤΣΙΜΠΕΚΟΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή