Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων – Χορηγία του Ξενοφώντα Καντώνια. Reviewed by Momizat on . Το έργο αυτό (κατασκευή και προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού) θα υλοποιηθεί στη Λάρισα με τη χορηγία της οικογένειας του επιχειρηματία Ξενοφώντα Καντώνια. Το έργο αυτό (κατασκευή και προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού) θα υλοποιηθεί στη Λάρισα με τη χορηγία της οικογένειας του επιχειρηματία Ξενοφώντα Καντώνια. Rating: 0

Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων – Χορηγία του Ξενοφώντα Καντώνια.

Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων – Χορηγία του Ξενοφώντα Καντώνια.

Το έργο αυτό (κατασκευή και προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού) θα υλοποιηθεί στη Λάρισα με τη χορηγία της οικογένειας του επιχειρηματία Ξενοφώντα Καντώνια.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υγείας συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο επιχειρηματίας Ξ. Καντώνιας με τα παιδιά του και ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Φώτης Σερέτης.

Συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της υλοποίησης του έργου και η στελέχωση του και τονίστηκε η σημασία του έργου για τη διασφάλιση της υγείας των παιδιών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και της Στερεάς Ελλάδας.

Με τη σημερινή απόφαση γίνεται πράξη ενός αιτήματος πολλών ετών με τη συμβολή μιας σημαντικής ιδιωτικής χορηγίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή