Μοναδική συναυλία υπόσχεται ο Δ. Ζερβουδάκης στην “Κ. Πλατεία” Reviewed by Momizat on . «Ζωής παιχνίδια»,  για μια μοναδική βραδιά στη μουσική σκηνή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ στα ΤΡΙΚΑΛΑ, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014. Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός έρχετ «Ζωής παιχνίδια»,  για μια μοναδική βραδιά στη μουσική σκηνή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ στα ΤΡΙΚΑΛΑ, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014. Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός έρχετ Rating: 0

Μοναδική συναυλία υπόσχεται ο Δ. Ζερβουδάκης στην “Κ. Πλατεία”

Μοναδική συναυλία υπόσχεται ο Δ. Ζερβουδάκης στην “Κ. Πλατεία”

«Ζωής παιχνίδια»,  για μια μοναδική βραδιά στη μουσική σκηνή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ στα ΤΡΙΚΑΛΑ, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014.

zervΟ Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός έρχεται να συναντήσει το κοινό του στα Τρίκαλα!
«Κουβαλά» στις αποσκευές του, τις μουσικές, τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει και τη χαρά της ζωντανής επαφής!
Με αιχμή τη νέα δισκογραφική πρόταση του « Ζωής Παιχνίδια», (μια ανεξάρτητη παραγωγή από τις εκδόσεις ΚΥΜΑ, που ήδη έχει εξαντληθεί και βρίσκεται στην Β΄έκδοση), η δύναμη της παρέας θα μας ταξιδέψει μέσα από τα τραγούδια σε έρωτες, στιγμές, βιώματα, ήττες μα και νίκες. Για ένα μοναδικό βράδυ θα ζωντανέψουν οι μελωδίες, τα λόγια, τα ποιήματα και η «επικοινωνία» με τραγούδια που αγαπήθηκαν μες τα χρόνια.
Η Ανατολή συναντά την Δύση, με έναν μοναδικό τρόπο που ο Δημήτρης γνωρίζει καλά. Έναν τρόπο που υπηρετεί ακόμη καλλίτερα με την φωνή του.
Το συγκρότημα κινείται και ελίσσεται με άνεση, από τον απόλυτα ακουστικό, στον ηλεκτρικό ήχο, διεγείροντας ιδιαίτερα τα συναισθήματα.Αφετηρία και προορισμός η Ελλάδα. Γειτονιά μας ο Κόσμος!
Mαζί του:
Σοφία Γεωργαντζή
Μουσικοί:
Δημήτρης Οικονομίδης (Πιάνο)
Στέργιος Γαργάλας (Bιολί)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή