Μοναδικό ρεκόρ από καλαθοσφαιριστή κόντρα στα Τρίκαλα BC Reviewed by Momizat on . Ο αρχηγός της Νέας Κηφισιάς Δημήτρης Μενουδάκος είναι έτοιμος να γράψει ιστορία στην πρεμιέρα της Α1 απέναντι στα Τρίκαλα. Όταν μπει στο παρκέ για να αγωνιστεί Ο αρχηγός της Νέας Κηφισιάς Δημήτρης Μενουδάκος είναι έτοιμος να γράψει ιστορία στην πρεμιέρα της Α1 απέναντι στα Τρίκαλα. Όταν μπει στο παρκέ για να αγωνιστεί Rating: 0

Μοναδικό ρεκόρ από καλαθοσφαιριστή κόντρα στα Τρίκαλα BC

Μοναδικό ρεκόρ από καλαθοσφαιριστή κόντρα στα Τρίκαλα BC

Ο αρχηγός της Νέας Κηφισιάς Δημήτρης Μενουδάκος είναι έτοιμος να γράψει ιστορία στην πρεμιέρα της Α1 απέναντι στα Τρίκαλα.

Όταν μπει στο παρκέ για να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της ΑΕΝΚ στην κορυφαία κατηγορία, ο Μενουδάκος θα γίνει ο μοναδικός καλαθοσφαιριστής που θα έχει παίξει σε όλες τις κατηγορίες της «πυραμίδας» του ελληνικού μπάσκετ (από Δ΄ ΕΣΚΑ μέχρι Α1), φορώντας τη φανέλα της ίδιας ομάδας!

Ο Μενουδάκος σε δηλώσεις του μίλησε για την ιστορική αυτή περίσταση, όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά και την ομάδα του.

«Ιστορική πρεμιέρα για την Νέα  Κηφισιά καθώς την περιμένουμε πάρα πολύ καιρό και έφτασε η ώρα να πατήσουμε και εμείς σαν ομάδα τα παρκέ της Α1 ύστερα από μια μεγάλη πορεία που είχε αυτή η ομάδα. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στα Τρίκαλα και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί την φετινή μας πορεία στην Α1», τόνισε ο Μενουδάκος, που περιμένει πολύ διαφορετικό το φετινό ματς με τα Τρίκαλα σε σχέση με τα περσινά στην Α2:

«Βέβαια και θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι και ας έχουν μεσολαβήσει μόνο λίγοι μήνες. Αν εμείς έχουμε κρατήσει έναν κορμό 6-7 ελλήνων από πέρσι έχουμε αλλάξει πάρα πολύ από πέρσι με τις μεταγραφές που κάναμε πόσο μάλλον τα Τρίκαλα που εκτός του Φούντα άλλαξαν όλη την ομάδα που τους ανέβασε, οπότε μιλάμε για μια εντελώς καινούργια ομάδα και σίγουρα δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις με τα περσινά ματς».

Για το επικείμενο ιστορικό του ρεκόρ, ο Μενουδάκος δήλωσε: «Είναι κάτι το οποίο το θεωρώ παράσημο για την πορεία μου και είναι και κάτι που θα μείνει όταν αποχωρήσω από το μπάσκετ ότι δηλαδή έχω παίξει με την ΑΕΝΚ από την Δ’ ΕΣΚΑ  και τα ανοιχτά γήπεδα που παίζαμε στο ξεκίνημα, μέχρι την Α1. Νιώθω πολύ περήφανος και ελπίζω να τα καταφέρω προσωπικά και σε αυτή την κατηγορία όπως και τα προηγούμενα χρόνια και να συνεχίσω να αγωνίζομαι με την ομάδα αυτή για το καλύτερο δυνατό».

Αφήστε το σχόλιο σας