Μονομερή διαγραφή του χρέους επιδιώκουν οι ΑΝ.ΕΛΛ. Reviewed by Momizat on . Την ανάγκη ένωσης όλων των αντιμνημονιακών πολιτικών δυνάμεων και κινημάτων, μετά τις εθνικές εκλογές, ώστε να φύγουν τα μνημόνια από τη χώρα, τόνισε η βουλευτή Την ανάγκη ένωσης όλων των αντιμνημονιακών πολιτικών δυνάμεων και κινημάτων, μετά τις εθνικές εκλογές, ώστε να φύγουν τα μνημόνια από τη χώρα, τόνισε η βουλευτή Rating: 0

Μονομερή διαγραφή του χρέους επιδιώκουν οι ΑΝ.ΕΛΛ.

Μονομερή διαγραφή του χρέους επιδιώκουν οι ΑΝ.ΕΛΛ.

Την ανάγκη ένωσης όλων των αντιμνημονιακών πολιτικών δυνάμεων και κινημάτων, μετά τις εθνικές εκλογές, ώστε να φύγουν τα μνημόνια από τη χώρα, τόνισε η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Η βουλευτής στο πλαίσιο περιοδείας της χθες στη δυτική Θεσσαλία επισκέφθηκε τα Τρίκαλα όπου είχε συναντήσεις με τους πολιτευτές και τα στελέχη του κόμματος και συναντήσεις με τους εκπροσώπους των καθηγητών (ΕΛΜΕΤ) και επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων (Ομοσπονδία ΕΒΕ).
Προηγουμένως η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ που είναι και υπεύθυνη για τη Θεσσαλία, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του κόμματος στα Τρίκαλα, πλαισιωμένη από τον συντονιστή της Επιτροπής Χρόνη Αγορίτσα και τους πολιτευτές Στ. Λάσκο και Θεοδ. Κοτρώνα.

Καταγγελία του χρέους

Όπως είπε, η χώρα μπορεί να σωθεί με την συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας που θα προκύψει μετά τις εθνικές εκλογές γιατί μόνον έτσι μπορεί να ανατραπεί η υπάρχουσα κατάσταση.
Εκφράζοντας την θέση των ΑΝ.ΕΛΛ τόνισε ότι δεν μπορεί να γίνει επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η κυβέρνηση έχει υπογράψει και έχει απεμπολήσει αυτό το δικαίωμα, οπότε η μόνη λύση είναι η μονομερής διαγραφή του χρέους.
Η κ. Χρυσοβελώνη ανέφερε επίσης ότι έρχονται και νέα μνημόνια και νέα μέτρα γιατί η τρόικα είναι αμείλικτη προσθέτοντας ότι τα μεγάλα λάθη έγιναν το 2010 που η χώρα μέσω της τότε κυβέρνησης υποτάχθηκε χωρίς καμία διαπραγμάτευση.
Σε ό,τι αφορά τη ΝΔ είπε ότι βρίσκεται σε κρίση, καθώς στους κόλπους της υπάρχουν βουλευτές και υγιείς πολιτικές δυνάμεις που βλέπουν ότι υπάρχει αδιέξοδο με την ακολουθούμενη πολιτική της συγκυβέρνησης.

Αυτοδιοικητικές εκλογές

Για το τι θα κάνουν οι ΑΝ.ΕΛΛ στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, η βουλευτής είπε ότι στις αρχές Νοεμβρίου θα συνεδριάσει το Πολιτικό συμβούλιο του κόμματος και θα λάβει αποφάσεις.
Αναφορικά με το νέο εκλογικό σύστημα που σχεδιάζει η κυβέρνηση, τόνισε ότι αυτό που προωθεί γίνεται εκ του πονηρού και με σκοπιμότητας καθώς δεν της βγαίνουν τα κουκιά.

Αφήστε το σχόλιο σας