"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Μουσική βραδιά για την “Φλόγα” από τον Σύλλογο Τρικαλινών Ζωγράφων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μέσα στο κλίμα της γιορτής των Χριστουγέννων, η σκέψη όλων μας στέκεται με ιδιαίτερη συγκίνηση και ευαισθησία, στους ανθρώπους που υποφέρουν, που στερούνται το βασικό αγαθό της υγείας, πολύ περισσότερο, όταν αυτό αφορά τα παιδιά.
Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων, γνωστός για τις ευαισθησίες του αυτές, στη φετεινή του Χριστουγενιάτικη δραστηριότητα «Τέχνης Γωνία», έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του, ως κεντρική φιλανθρωπική εκδήλωση , μια βραδιά για τη «ΦΛΟΓΑ»,τον  Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, για την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.
Από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ οι επισκέπτες του χώρου στα “Μανάβικα” θα μπορούν να αγοράσουν σε καλές τιμές έργα ζωγραφικής, κεραμικής, βιτρώ, εικαστικές κατασκευές και κοσμήματα, που διατίθενται από τα μέλη του Συλλόγου. Όλα τα έσοδα της ημέρας θα διατεθούν στη «ΦΛΟΓΑ». Το απόγευμα, στις 6, η εκδήλωση περιλαμβάνει ζωντανή Τζαζ μουσική από τον γνωστό βιρτουόζο Αντώνη Ντόντο. Ο Σύλλογος θα προσφέρει στους επισκέπτες του ζεστό κρασί και διάφορα κεράσματα.
Καλούμε και πάλι όλους τους φίλους και συμπολίτες να επισκεφτούν την έκθεση και να διαθέσουν από το υστέρημά τους, ώστε η βραδιά αυτή να πετύχει το σκοπό της.
Υπενθυμίζουμε τη διεύθυνση: γωνία Υψηλάντου και Μπότσαρη και το υπόγειο στον αριθμό 10 της Υψηλάντου. Οι χώροι αυτοί λειτουργούν καθημερινά από το μεσημέρι ως το βράδυ (12 με 12) για όλο το διάστημα μέχρι 7 Ιανουαρίου και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης