Μουσική βραδιά στη Scoop Art Gallery  Reviewed by Momizat on . Την Πέμπτη 28 Δεκέμβρη 2017 κατά τις 8.00μμ. η Scoop Art Gallery θα οργανώσει μια ενδιαφέρουσα μουσική εκδήλωση με αφορμή τη λήξη της έκθεσης ''Ταξίδι στα χρώμα Την Πέμπτη 28 Δεκέμβρη 2017 κατά τις 8.00μμ. η Scoop Art Gallery θα οργανώσει μια ενδιαφέρουσα μουσική εκδήλωση με αφορμή τη λήξη της έκθεσης ''Ταξίδι στα χρώμα Rating: 0

Μουσική βραδιά στη Scoop Art Gallery 

Μουσική βραδιά στη Scoop Art Gallery 

Την Πέμπτη 28 Δεκέμβρη 2017 κατά τις 8.00μμ. η Scoop Art Gallery θα οργανώσει μια ενδιαφέρουσα μουσική εκδήλωση με αφορμή τη λήξη της έκθεσης ”Ταξίδι στα χρώματα” η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Με χαρά και εκτίμηση υποδεχτήκαμε τους εκπρόσωπους της πολιτικής εξουσίας και πλήθος φιλότεχνου κόσμου. Οι εορταστικές δράσεις θα κορυφωθούν την Πέμπτη μέσα σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και οι επισκέπτες μας ( μικροί και μεγάλοι) θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν καλλιτεχνικά εργαστήρια. Το πρόγραμμα θα πλαισιωθεί με τη μουσική και τα τραγούδια των μαθητών του μουσικού σχολείου.
Ο Βάιος Κουκουλέτσος (στο μπάσο), 
ο Φίλιππος Παππάς ( στην κιθάρα)
ο Νίκος Μουργελάς ( την τρομπέτα)
και η φοιτήτρια μουσικών σπουδών Κωνσταντίνα Κωτούλα (στο τραγούδι) θα ομορφύνουν τη βραδιά και θα ολοκληρωθεί το υπέροχο ”Ταξίδι στα χρώματα” μ’ ένα μελωδικό ταξίδι. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή