Πολύ ωραία μουσική γιορτή για τον Κώστα Βίρβο στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on .  Mία πολύ ωραία εκδήλωση διοργάνωσαν απόψε ο Δήμος Τρικκαίων και το Μουσείο Τσιτσάνη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην "παραλία Ζάχαρη" του Αγιαμονιώτη ποτ  Mία πολύ ωραία εκδήλωση διοργάνωσαν απόψε ο Δήμος Τρικκαίων και το Μουσείο Τσιτσάνη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην "παραλία Ζάχαρη" του Αγιαμονιώτη ποτ Rating: 0

Πολύ ωραία μουσική γιορτή για τον Κώστα Βίρβο στα Τρίκαλα

Πολύ ωραία μουσική γιορτή για τον Κώστα Βίρβο στα Τρίκαλα

 Mία πολύ ωραία εκδήλωση διοργάνωσαν απόψε ο Δήμος Τρικκαίων και το Μουσείο Τσιτσάνη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην “παραλία Ζάχαρη” του Αγιαμονιώτη ποταμού και ήταν αφιερωμένη στον Κώστα Βίρβο με την ευκαιρία μεταφοράς και ταφής των οστών του λαϊκού ποιητή στο  Α΄ Νεκροταφείο Τρικάλων, όπου ο Δήμος Τρικκαίων, με τη συνεργασία της οικογένειας Βίρβου, κατασκεύασε μνημείο.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα, άτομα που στέκονται και κιθάρα

Το πρόγραμμα περιελάμβανε:– Δραματοποίηση τραγουδιών του Κώστα Βίρβου από τον «Θεσσαλικό Κύκλο», από το 20ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων (Λεπτοκαρυάς)– Τραγούδια του Κώστα Βίρβου από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πηγής– Τραγούδια – μεγάλες επιτυχίες του στιχουργού.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "YAMAHA"
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή