Μουσική εκδήλωση για τα 95 χρόνια ΚΚΕ στο ΣΕΦ Reviewed by Momizat on . Σε λίγη ώρα  θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης Και Φιλίας εκδήλωση για τα 95 χρόνια του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ τ Σε λίγη ώρα  θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης Και Φιλίας εκδήλωση για τα 95 χρόνια του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ τ Rating: 0

Μουσική εκδήλωση για τα 95 χρόνια ΚΚΕ στο ΣΕΦ

Μουσική εκδήλωση για τα 95 χρόνια ΚΚΕ στο ΣΕΦ

farantouriΣε λίγη ώρα  θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης Και Φιλίας εκδήλωση για τα 95 χρόνια του ΚΚΕ.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Θα ακολουθήσει συναυλία με έργα του Μίκη Θεοδωράκη που θα ερμηνεύσουν οι Μαρία Φαραντούρη, Μανώλης Μητσιάς, Βασίλης Λέκκας. Στη μουσική εκτέλεση η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθήνας υπό τη διεύθυνση του Λευτέρη Καλκάνη, η Χορωδία του Δήμου Αθήνας υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Μπερή, και το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη». Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης.

Να σημειωθεί ότι σε διακήρυξή του, το ΚΚΕ αναφέρει ότι ξεκινά μια πενταετή πολιτική-πολιτιστική δραστηριότητα για τα 95 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.

Ο στόχος για την πενταετία αυτή είναι «η διάδοση του Προγράμματος του ΚΚΕ για το σοσιαλισμό, η αποκάλυψη της σήψης και της σύγχρονης βαρβαρότητας του καπιταλισμού στην εργατική τάξη και τις λαϊκές δυνάμεις, ιδιαίτερα στους νέους και τις νέες. Διακηρύσσει ως ιδιαίτερο στόχο το ιδεολογικό – πολιτικό και οργανωτικό ατσάλωμα του ΚΚΕ -καθώς και της Νεολαίας του, της ΚΝΕ- ως κόμματος της επαναστατικής ανατροπής» αναφέρει ανακοίνωση της ΚΕ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή