Μουσική εκδήλωση στην τελετή λήξης της έκθεσης στο “Κουρσούμ Τζαμί” Reviewed by Momizat on . Με αφορμή την ολοκλήρωση της παρουσίασης της κινητής έκθεσης του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη με τίτλο: "Ελληνικά Λαϊκά Μουσικά Με αφορμή την ολοκλήρωση της παρουσίασης της κινητής έκθεσης του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη με τίτλο: "Ελληνικά Λαϊκά Μουσικά Rating: 0

Μουσική εκδήλωση στην τελετή λήξης της έκθεσης στο “Κουρσούμ Τζαμί”

Mousika Organa

Με αφορμή την ολοκλήρωση της παρουσίασης της κινητής έκθεσης του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη με τίτλο: “Ελληνικά Λαϊκά Μουσικά Όργανα” στο «Κουρσούμ Τζαμί» (, θα πραγματοποιηθεί Μουσική εκδήλωση σήμερα Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.
Στην εκδήλωση θα παίξουν παραδοσιακά όργανα και θα τραγουδήσουν μαθητές του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, καθώς και μέλη των ΚΑΠΗ.
Επίσης θα τιμηθούν οι παλαίμαχοι τοπικοί λαϊκοί οργανοπαίκτες και θα δοθούν έπαινοι σε επιλεγμένες ζωγραφιές, με θέμα τα λαϊκά μουσικά όργανα, μαθητών των δημοτικών σχολειών που επισκέφτηκαν την έκθεση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή