Μουσική εκδήλωση στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Reviewed by Momizat on .              Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων γιορτινών ημερών, την Τετάρτη 28/12/2016 πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση στο Παράρτημα ΑμεΑ Τρικάλων (πρώην Θε              Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων γιορτινών ημερών, την Τετάρτη 28/12/2016 πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση στο Παράρτημα ΑμεΑ Τρικάλων (πρώην Θε Rating: 0

 Μουσική εκδήλωση στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων

 Μουσική εκδήλωση στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων

             Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων γιορτινών ημερών, την Τετάρτη 28/12/2016 πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση στο Παράρτημα ΑμεΑ Τρικάλων (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων  Παθήσεων) με λαϊκά και παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια.Την ορχήστρα αποτελούσαν οι μουσικοί   Γ. Μεγαρχιώτης, Χρήστος Γκοβίλας και Νίκος Τσιμπίδας, οι οποίοι προσφέρθηκαν ευγενώς για την ψυχαγωγία των περιθαλπομένων του Θεραπευτηρίου.

Η εκδήλωση σκόρπισε τη χαρά και το χαμόγελο στους φιλοξενούμενους του Παραρτήματος  και την τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του Νομού Τρικάλων κ.κ. Σάκης Παπαδόπουλος και Χρήστος Σιμορέλης.

Εμφάνιση DSCN0211.JPG

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή