Μουσική Σχολή «Παπαστάθη» 1996-2016 20 χρόνια προσφοράς στη μουσική εκπαίδευση Reviewed by Momizat on .   Συμπληρώθηκαν αισίως 20 χρόνια λειτουργίας της σχολής. Η εμπειρία μεγάλη. Ατελείωτες ώρες διδασκαλίας και μετάδοσης γνώσεων με αγάπη και πολύ μεράκι. Συμ   Συμπληρώθηκαν αισίως 20 χρόνια λειτουργίας της σχολής. Η εμπειρία μεγάλη. Ατελείωτες ώρες διδασκαλίας και μετάδοσης γνώσεων με αγάπη και πολύ μεράκι. Συμ Rating: 0

Μουσική Σχολή «Παπαστάθη» 1996-2016 20 χρόνια προσφοράς στη μουσική εκπαίδευση

Μουσική Σχολή «Παπαστάθη»  1996-2016  20 χρόνια προσφοράς στη μουσική εκπαίδευση

 

Συμπληρώθηκαν αισίως 20 χρόνια λειτουργίας της σχολής. Η εμπειρία μεγάλη. Ατελείωτες ώρες διδασκαλίας και μετάδοσης γνώσεων με αγάπη και πολύ μεράκι. Συμμετοχές και βραβεύσεις σε μουσικούς διαγωνισμούς. Συμμετοχές σε σεμινάρια. Εισαγωγή σπουδαστών σε μουσικά πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. 120 τίτλοι σπουδών! Αμέτρητες εκδηλώσεις με πολυπληθείς ορχήστρες, χορωδίες, σύνολα μουσικής δωματίου, αφιερώματα με πρωτότυπες ενορχηστρώσεις και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

   Γιορτάζουμε αυτή την όμορφη επέτειο με τις επιδείξεις των μαθητών μας που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 στην αίθουσα του “Le chat noir” στις 5.30 μ.μ. Θα παρουσιαστούν ομάδες μαθητών που θα ερμηνεύσουν μουσική κλασική, τζαζ, ροκ και παραδοσιακή, όπως επίσης και το τμήμα μουσικής προπαιδείας με παιδιά ηλικίας 4-8 ετών. Καλούνται λοιπόν, οι φιλόμουσοι τρικαλινοί πολίτες να προσέλθουν έχοντας μαζί την καλή τους διάθεση και το ζεστό χειροκρότημα  προκειμένου να ενισχυθούν οι μικροί σολίστες!….

     Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή