ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ: Φιλόδοξο και σημαντικό πρόγραμμα – μικρή συμμετοχή σε ημερίδα Reviewed by Momizat on . Με πολύ μικρή συμμετοχή τρικαλινών παρουσιάστηκε το πρωί σε ημερίδα στο Δημαρχείο η δράση για το "Μουσικό Χωριό" στα Τρίκαλα. Είναι μια προσπάθεια να δημιουργηθ Με πολύ μικρή συμμετοχή τρικαλινών παρουσιάστηκε το πρωί σε ημερίδα στο Δημαρχείο η δράση για το "Μουσικό Χωριό" στα Τρίκαλα. Είναι μια προσπάθεια να δημιουργηθ Rating: 0

ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ: Φιλόδοξο και σημαντικό πρόγραμμα – μικρή συμμετοχή σε ημερίδα

ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ: Φιλόδοξο και σημαντικό πρόγραμμα – μικρή συμμετοχή σε ημερίδα

Με πολύ μικρή συμμετοχή τρικαλινών παρουσιάστηκε το πρωί σε ημερίδα στο Δημαρχείο η δράση για το “Μουσικό Χωριό” στα Τρίκαλα. Είναι μια προσπάθεια να δημιουργηθούν κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις από τρικαλινούς στο νέο, φιλόδοξο και ουσιαστικό πρόγραμμα που ετοιμάζει ο Δήμος Τρικκαίωνη e-trikala και σειρά άλλων εταιριών. Ουσιαστικά, μέσα από το πρόγραμμα, οι τρικαλινοί άνεργοι καλούνται να εκπαιδευθούν για να συστήσουν μια τέτοια επιχείρηση και όχι να εργαστούν με πληρωμή από τον Δήμο, όπως λανθασμένα μερικοί πιστεύουν.
Το “Μουσικό Χωριό” ουσιαστικά αποτελεί τρόπο προώθησης της νέας μορφής επιχειρήσεων, αλλά, ταυτοχρόνως, αν ετοιμαστεί σωστά, μπορέι να αποτελέσει πραγματικό κόσμημα για την πόλη.
Περισσότερα για την ημερίδα εδώ και για το σχέδιο για το “Μουσικό Χωριό” εδώ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή