Μουσικό Σχολείο Τρικάλων: Όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ Reviewed by Momizat on . Τη Δευτέρα, 23-12-2013 oι μαθητές του Α1 Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο γηροκομείο της μητρόπολής μας, στα Μεγάλα Καλύβια. Τη Δευτέρα, 23-12-2013 oι μαθητές του Α1 Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο γηροκομείο της μητρόπολής μας, στα Μεγάλα Καλύβια. Rating: 0

Μουσικό Σχολείο Τρικάλων: Όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Μουσικό Σχολείο Τρικάλων: Όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Τη Δευτέρα, 23-12-2013 oι μαθητές του Α1 Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο γηροκομείο της μητρόπολής μας, στα Μεγάλα Καλύβια. Σ’ αυτή την επίσκεψή μας δωρίσαμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκεντρώθηκαν από τους μαθητές όλου του σχολείου. Ακόμα τραγουδήσαμε παραδοσιακά κάλαντα και δημοτικά τραγούδια μαζί με την παραδοσιακή ορχήστρα του σχολείου μας.

Η χαρά που δώσαμε στους ηλικιωμένους ήταν μεγάλη. Τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί μας και τους ξυπνήσαμε αναμνήσεις από τα νιάτα τους. Όμως η χαρά που πήραμε εμείς ήταν μεγαλύτερη, γιατί γνωρίσαμε την ευχαρίστηση της προσφοράς και της επαφής με την τρίτη ηλικία.

Πέρα από το ότι ενισχύσαμε το γηροκομείο, η κοινότητα του Μουσικού Σχολείουmousiko για άλλη μια φορά απέδειξε ότι όλοι μαζί μπορούμε. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις χρήματα για να δώσεις χαρά στον συνάνθρωπό σου, αλλά αρκεί η καλή διάθεση.

Οι μαθητές του Α1

Κάλλια Θεοδώρου, Αθηνά Κολώνα, Μαργαρίτα Κωστοπούλου, Χρήστος Λόλας, Λία Μαγκούτη, Χριστίνα Μπαλλά, Φωτεινή Χατζιάρα

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή