Μου ξανάρχονται ένα ένα χρόνια δοξασμένα ….. Reviewed by Momizat on . Δέχθηκαν πολύ ευγενικά να φωτογραφηθούν για την TrikkiPress στην τυχαία συνάντηση τους στο Diverso . Mικέλης Χατζηγάκης και Γιώργος Οικονόμου απασχολούν και θα Δέχθηκαν πολύ ευγενικά να φωτογραφηθούν για την TrikkiPress στην τυχαία συνάντηση τους στο Diverso . Mικέλης Χατζηγάκης και Γιώργος Οικονόμου απασχολούν και θα Rating: 0

Μου ξανάρχονται ένα ένα χρόνια δοξασμένα …..

Μου ξανάρχονται ένα ένα χρόνια δοξασμένα …..

Δέχθηκαν πολύ ευγενικά να φωτογραφηθούν για την TrikkiPress στην τυχαία συνάντηση τους στο Diverso .

Mικέλης Χατζηγάκης και Γιώργος Οικονόμου απασχολούν και θα απασχολήσουν έντονα στο μέλλον την πολιτική πορεία του τόπου μας .

Δεδομένη η συμμετοχή του Μικέλη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ενώ το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ο Γιώργος Οικονόμου και η απόφαση του περί καθόδου στον τοπικό αυτοδιοικητικό στίβο ή στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Οι γονείς τους  σήμα κατατεθέν των πολιτικών κομμάτων  που υπηρέτησαν για πολλά χρόνια ,  άφησαν ανεξίτηλα σημάδια στον τόπο μας με την πορεία τους.
Τόσο ο Χρήστος Οικονόμου όσο και ο Σωτήρης Χατζηγάκης θα καμαρώνουν βλέποντας τα παιδιά τους  να βαδίζουν το δικό τους  αυτόνομο δρόμο,  βγάζοντας νέα πολιτική περπατησιά , σεβόμενοι  την ιστορική σημασία του ονόματος που κουβαλούν.
Μικέλης Χατζηγάκης και Γιώργος Οικονόμου – λοιπόν – στο προσκήνιο , χωρίς πλέον ορατές πολιτικές διαφορές , αφού τα κόμματα που υπηρετούν το ίδιο πρόγραμμα ασπάζονται .
Το πρόγραμμα των δανειστών .
Καλή τύχη .
– Η φωτογραφία δεν ενδείκνυται για “εγκεφαλικά” σε πολιτικά γραφεία , η συνάντηση ήταν τυχαία .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή