Μούδιασμα, στεναχώρια, ελάχιστη όρεξη για σχόλια. Reviewed by Momizat on . Ο Mamba με μεγάλωσε, μας μεγάλωσε. Ο Mamba έκανε πολύ κόσμο να αγαπήσει το μπάσκετ, να φωνάζει "Kobe" σε κάθε σουτ. Ήταν η μαγεία που συνόδευε κάθε fade aw Ο Mamba με μεγάλωσε, μας μεγάλωσε. Ο Mamba έκανε πολύ κόσμο να αγαπήσει το μπάσκετ, να φωνάζει "Kobe" σε κάθε σουτ. Ήταν η μαγεία που συνόδευε κάθε fade aw Rating: 0

Μούδιασμα, στεναχώρια, ελάχιστη όρεξη για σχόλια.

Μούδιασμα, στεναχώρια, ελάχιστη όρεξη για σχόλια.

Ο Mamba με μεγάλωσε, μας μεγάλωσε. Ο Mamba έκανε πολύ κόσμο να αγαπήσει το μπάσκετ, να φωνάζει “Kobe” σε κάθε σουτ. Ήταν η μαγεία που συνόδευε κάθε fade away, κάθε κάρφωμα. Ήταν το Mamba mentality. Η μαγεία αυτή χαθηκε έτσι ξαφνικά από δίπλα μας πριν λίγη ώρα, μαζί με ένα ελικόπτερο. Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Μοιάζει περίεργο, μοιάζει ψέματα. Ήταν μόλις 41 και μόλις το πρωί συζητούσαμε για το πως άφησε την θέση του 3ου σκόρερ όλων των εποχών στον LeBron.

Ο κόσμος του μπάσκετ από σήμερα έχει ένα τεράστιο κενό. Ο κόσμος του μπάσκετ δεν θα τον ξεχάσει όμως ποτέ. Έναν από τους καλύτερους που είχαμε την τύχη να δούμε.

Mamba forever

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή