Μπάμπης Τσιρογιάννης – Μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα για την παράταξη του Νίκου Τσιλιμίγκα Reviewed by Momizat on . Πρόκειται για μία εξέχουσα προσωπικότητα του νομικού κόσμου, έντιμος και πιστός υπηρέτης της νομικής επιστήμης, με λαμπρή πορεία ως δικηγόρος αλλά και ως άνθρωπ Πρόκειται για μία εξέχουσα προσωπικότητα του νομικού κόσμου, έντιμος και πιστός υπηρέτης της νομικής επιστήμης, με λαμπρή πορεία ως δικηγόρος αλλά και ως άνθρωπ Rating: 0

Μπάμπης Τσιρογιάννης – Μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα για την παράταξη του Νίκου Τσιλιμίγκα

Μπάμπης Τσιρογιάννης – Μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα για την παράταξη του Νίκου Τσιλιμίγκα

Πρόκειται για μία εξέχουσα προσωπικότητα του νομικού κόσμου, έντιμος και πιστός υπηρέτης της νομικής επιστήμης, με λαμπρή πορεία ως δικηγόρος αλλά και ως άνθρωπος.

Ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία ο Μπάμπης Τσιρογιάννης είναι σίγουρο ότι έχει να δώσει πολλά, με όπλο τις γνώσεις, την εμπειρία και την αγάπη του για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Είναι ένα από τα πιο αξιόλογα στελέχη της τοπικής κοινωνίας ο γνωστός δικηγόρος και συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου περιφερειάρχη Νίκου Τσιλιμίγκα.

Ο Μπάμπης Τσιρογιάννης είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του Τσιλιμίγκα δεδομένης της διαδρομής του στον επαγγελματικό του κλάδο και τον κοινωνικό στίβο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή