Μπάσκετ με αμαξίδιο – Θεσσαλικό ντέρμπι το Σάββατο στη Μπάρα Reviewed by Momizat on . Συνέχεια στο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο για τον Αστέρα Τρικάλων, ο οποίος υποδέχεται για την 4η αγωνιστική του Β. Ομίλου τους Αργοναύτες Βόλου (Σάββατο 10/0 Συνέχεια στο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο για τον Αστέρα Τρικάλων, ο οποίος υποδέχεται για την 4η αγωνιστική του Β. Ομίλου τους Αργοναύτες Βόλου (Σάββατο 10/0 Rating: 0

Μπάσκετ με αμαξίδιο – Θεσσαλικό ντέρμπι το Σάββατο στη Μπάρα

Μπάσκετ με αμαξίδιο – Θεσσαλικό ντέρμπι το Σάββατο στη Μπάρα

Συνέχεια στο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο για τον Αστέρα Τρικάλων, ο οποίος υποδέχεται για την 4η αγωνιστική του Β. Ομίλου τους Αργοναύτες Βόλου (Σάββατο 10/03/2018, ώρα 21.00΄,  Κλειστό Μπάρας).

Ο αγώνας προβλέπεται συναρπαστικός καθώς οι Βολιώτες εμφανίζονται ενισχυμένοι στο φετινό πρωτάθλημα, χωρίς όμως να έχουν αντιμετωπίσει κάποιο ισχυρό αντίπαλο  μέχρι τώρα (2 νίκες με τις νεοσύστατες Σέρρες και Κομοτηνή).   Αντίθετα  οι παίκτες του Γ. Χατζή  έπαιξαν τρείς  εκτός έδρας αγώνες με τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου (νίκη στην Καβάλα, 2 ήττες στη Θεσ/νίκη με Άρη και Μ. Αλέξανδρο), όπου είχαν πολύ καλή απόδοση στο παρκέ και είναι πιο έτοιμοι για το θεσσαλικό ντέρμπι.

Η παράδοση τα τελευταία χρόνια είναι υπέρ των Τρικαλινών,  οι οποίοι αν αγωνιστούν όπως στους τρείς προηγούμενους αγώνες, αναμένεται να  πανηγυρίσουν στην 2η  νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην 4η αγωνιστική του Β. Ομίλου κυριαρχεί το ντέρμπι των νεοφώτιστων Πανσερραϊκός – Ηρόδικος Κομοτηνής, ο αγώνας Ίρις Καβάλας – Μ. Αλέξανδρος αναβλήθηκε λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Μ. Αλέξανδρου, ενώ ο Άρης έχει ρεπό.

Κ. Μανώλης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή