Μπέρδεψαν γουρούνια με αγριογούρουνα Reviewed by Momizat on . Αυτό θα πει «ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα»! Μέσα στη σύγχυση των ημερών μη νομίσετε πως μόνο εμείς κινδυνεύουμε να χάσουμε την ταυτότητα μας. Όχι βέβαια! Αυτό θα πει «ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα»! Μέσα στη σύγχυση των ημερών μη νομίσετε πως μόνο εμείς κινδυνεύουμε να χάσουμε την ταυτότητα μας. Όχι βέβαια! Rating: 0

Μπέρδεψαν γουρούνια με αγριογούρουνα

Μπέρδεψαν γουρούνια με αγριογούρουνα

Αυτό θα πει «ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα»! Μέσα στη σύγχυση των ημερών μη νομίσετε πως μόνο εμείς κινδυνεύουμε να χάσουμε την ταυτότητα μας. Όχι βέβαια!

Εδώ μπερδεύτηκαν τα αγριογούρουνα με τα ήμερα γουρούνια ελευθέρας βοσκής. Κατά το κοινώς λεγόμενο : «Όλα τα γουρούνια ίδια μούρη έχουν»!

Έτσι μια παράξενη καταγγελία έγινε σήμερα στο «Ράδιο Ζυγός» από κτηνοτρόφο που εκτρέφει γουρούνια ελευθέρας βοσκής στην Αγρελιά Τρικάλων: ότι σκότωσαν γουρούνια ελευθέρας βοσκής γιατί νόμισαν ότι είναι… αγριογούρουνα.

Ο δε κτηνοτρόφος ανέφερε ότι για την αναγνώριση των… αθώων θυμάτων οι κυνηγοί πρέπει να προσκομίσουν τα κεφάλια και τα τομάρια των γουρουνιών.

Απαντώντας στην καταγγελία ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου, Χρ. Ρουσαμάνης, είπε ότι θα πρέπει να πάνε μαζί στο Δασαρχείο Τρικάλων ώστε να διερευνηθεί η υπόθεση.

Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, διότι, αν μπερδεύουν τα γουρούνια, ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος γενικότερα!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή