Μπαίνουν οικίσκοι στον καταυλισμό του Κουτσόχερου Reviewed by Momizat on . Μια σημαντική αλλαγή μαθαίνουμε ότι θα προκύψει, σύντομα, στην διαβίωση των προσφύγων που φιλοξενούνται στο στρατόπεδο του Κουτσόχερου. Σύμφωνα με πληροφορίες τ Μια σημαντική αλλαγή μαθαίνουμε ότι θα προκύψει, σύντομα, στην διαβίωση των προσφύγων που φιλοξενούνται στο στρατόπεδο του Κουτσόχερου. Σύμφωνα με πληροφορίες τ Rating: 0

Μπαίνουν οικίσκοι στον καταυλισμό του Κουτσόχερου

Μπαίνουν οικίσκοι στον καταυλισμό του Κουτσόχερου

Μια σημαντική αλλαγή μαθαίνουμε ότι θα προκύψει, σύντομα, στην διαβίωση των προσφύγων που φιλοξενούνται στο στρατόπεδο του Κουτσόχερου. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Κόσμος”, οι σκηνές, στις οποίες διαμένουν σήμερα οι 750 περίπου πρόσφυγες (τόσοι έχουν απομείνει για την ώρα), πρόκειται να αντικατασταθούν από προκατασκευασμένους οικίσκους. Είναι μια αλλαγή που θα βελτιώσει σημαντικά τους όρους διαμονής των, καθώς, εκτός των άλλων, θα γλυτώσουν και από τα … φίδια και τους σκορπιούς τα οποία τους ταλαιπωρούν.
Κατά τα λοιπά στον καταυλισμό δεν λείπουν άλλα προβλήματα όπως είναι τα θέματα Υγείας, οι μετακινήσεις στην πόλη κ.λ.π.
Ήδη οι ασθενείς μεταφέρονται καθημερινά με ειδικό λεωφορείο στα νοσοκομεία της Λάρισας, ενώ οι πρόσφυγες θέτουν και θέμα φθηνότερου εισιτηρίου για τις μετακινήσεις προς την πόλη, καθώς τα 5 ευρώ που κοστίζει ένα εισιτήριο θεωρούνται υπέρογκο ποσό για τους ίδιους.
Τουλάχιστον με τα σπιτάκια θα μετριάσουν την επερχόμενη καλοκαιρινή ζέστη καθώς διαθέτουν μια σχετική μόνωση, ενώ οι σκηνές παραείναι …καυτές.
Κ.Τ.

“Κόσμος”

Σχόλια (1)

  • dias

    Τί εισιτήριο ζητανε από τους “επενδυτές ” του Μαρδα;
    Δωρεάν μετακίνηση σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή