"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Μπαζάρ στο 2ο ΕΠΑΛ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι μαθητές των Ειδικοτήτων Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής, Ζωϊκής Παραγωγής και Τεχνολογίας Τροφίμων, στα πλαίσια των Εργαστηριακών τους μαθημάτων , παρήγαγαν, επεξεργάστηκαν , μεταποίησαν και συσκεύασαν τα παρακάτω προϊόντα τα οποία και εξέθεσαν σε παζάρι στο προαύλιο του σχολείου

Μπαζάρ στο 2ο ΕΠΑΛ

1. Κονσέρβες λαχανικών , φρούτων και ψαριών

2. Τουρσί, ελιές, παστά ψάρια

3. Λικέρ, κρασί

4. Αρωματικά λάδια. Ξύδι

5. Μαρμελάδες, μπισκότα, γλυκά

6. Αλλαντικά, παστουρμά, λουκάνικα

7. Γαλακτοκομικά προϊόντα

8. Στραγάλια, σταφίδες, ποπ-κορν

9. Φυτά σε γλαστράκια  :

·  Σπορόφυτα  (τομάτας, πιπεριάς, αγγουριάς)

·  Αρωματικά φυτά ( ρίγανη, θυμάρι , δυόσμος, μέντα, δενδρολίβανο)

·  Ανθοκομικά φυτά εποχής

10. Παπάκια (Επώαση & εκκόλαψη στην εκκολαπτική μηχανή του Σχολείου)

Σκοπός της διοργάνωσης αυτής ήταν να αναδειχθούν  τα  παραγόμενα από τους μαθητές προϊόντα μέσω μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας. Τα έσοδα του παζαριού θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η Διεύθυνση του 2ου ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων, η Διεύθυνση του 1ου Ε.Κ. Τρικάλων .

οι Καθηγητές και οι μαθητές του Τομέα Γεωπονίας , Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής

ευχαριστούν όσους στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης