«Μπαλάντες για ένδοξους ποιητές» στο αέρινο Reviewed by Momizat on . Ο Αποστόλης Δημητρακόπουλος & η Νατάσσα Χρηστίδου, συνεργάτες, επί σειρά ετών, σας προσκαλούν στο Music/Cafe-Bar Αέρινο στην Καλαμπάκα την Κυριακή 27 Οκτώβρ Ο Αποστόλης Δημητρακόπουλος & η Νατάσσα Χρηστίδου, συνεργάτες, επί σειρά ετών, σας προσκαλούν στο Music/Cafe-Bar Αέρινο στην Καλαμπάκα την Κυριακή 27 Οκτώβρ Rating: 0

«Μπαλάντες για ένδοξους ποιητές» στο αέρινο

«Μπαλάντες για ένδοξους ποιητές» στο αέρινο

Ο Αποστόλης Δημητρακόπουλος & η Νατάσσα Χρηστίδου, συνεργάτες, επί σειρά ετών, σας προσκαλούν στο Music/Cafe-Bar Αέρινο στην Καλαμπάκα την Κυριακή 27 Οκτώβρη 2013 για μία βραδιά με τραγούδια από διάφορα μέρη του κόσμου, που χαρακτήρισαν ολόκληρες εποχές. Μαζί μ’ αυτά παρουσιάζουν επιλεγμένα κομμάτια από την δισκογραφία τους. Συγκεκριμένα από τα cd «Στάχυ» «Δεύτερη Ευχή» & «Στην Άκρη της Ζωής».
Η μουσική τους παράσταση έχει τίτλο «Μπαλάντες για ένδοξους ποιητές»
μια μικρή παράφραση που αναφέρεται στο γνωστό ποίημα του Κ.Καρυωτάκη και επιχειρεί να ψηλαφήσει την πολύποικιλότητα της σημερινής πραγματικότητας,με μία κιθάρα και δύο φωνές…
Από τον Μεσαίωνα ως τις μέρες μας ,συντροφιά με τους:
Bob Dylan, John Denver, Led Zeppelin, Jefferson Airplane, Beatles,Who, Jethro Tull, Doors, Kinks, Simon & Garfunkel, Eric Burdon & the Animals, Steeleyee Span, Sandy Denny, Patty Smith, Leonard Cohen, Cheryl Wheeler, Johnny Cash, Melanie Safka, Dik-Dik, Leo Ferre, Edith Piaf, Amalia Rodrigues, Gilbert Becaud, Salvatore Adamo, Ennio Morricone,Atahualpa Yupanqui, Guillame de Machaut,τραγούδια από τις Νήσους των Εβρίδων,από την Κάτω Ιταλία, Ιρλανδέζικες μπαλάντες και επιλεγμένα ελληνικά τραγούδια….
Και ορισμένα τραγούδια μας από το κανάλι μας στο You Tube, στο OnTubebest όπως και στο STAXYTV μπορείτε να ακούσετε πολλά από την προσωπική μας δισκογραφία..
Είσοδος 3 ευρώ! Τηλ.Επικοινωνιας 6974816991  Ωρα έναρξης 10.00μμ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή