Μπαλώνει την κατάσταση με τους “Γιατρούς του Κόσμου” ο Δήμος Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Προσπαθεί να μπαλώσει την κατάσταση με το χαμένο πρόγραμμα ο Δήμος Τρικκαίων. Μετά το φιάσκο της απένταξης του προγράμματος για τις κοινωνικές δομές, γνωστοποιή Προσπαθεί να μπαλώσει την κατάσταση με το χαμένο πρόγραμμα ο Δήμος Τρικκαίων. Μετά το φιάσκο της απένταξης του προγράμματος για τις κοινωνικές δομές, γνωστοποιή Rating: 0

Μπαλώνει την κατάσταση με τους “Γιατρούς του Κόσμου” ο Δήμος Τρικκαίων

Μπαλώνει την κατάσταση με τους “Γιατρούς του Κόσμου” ο Δήμος Τρικκαίων

Προσπαθεί να μπαλώσει την κατάσταση με το χαμένο πρόγραμμα ο Δήμος Τρικκαίων. Μετά το φιάσκο της απένταξης του προγράμματος για τις κοινωνικές δομές, γνωστοποιήθηκε ανακοίνωση για την πραγματοποίηση δωρεάν ελέγχων για γυναίκες και παιδιά, από τους «Γιατρούς του Κόσμου» Πρόκειται για το πρόγραμμα «Υγεία για όλους», που  υλοποιεί η μη κυβερνητική οργάνωση με χρήματα των Ελλήνων εφοπλιστών. Δηλαδή, και πάλι απόν το κράτος, και πάλι απόν ο Δήμος, ως προς την υλοποίηση τέτοιων προγραμμάτων. Σε λίγο, θα αναμένουμε πότε θα δώσει χρήματα ο κάθε πλούσιος της χώρας, για να γίνουν δωρεάν εξετάσεις. Αυτές που θα έπρεπε να είναι δωρεάν, στο δημόσιο νοσοκομείο. Φυσικά, τέτοιες πρωτοβουλίες δεν μιλούν για τη συνέχεια. Αν, δηλαδή, χρειαστεί κάποια νοσηλεία ή θεραπεία, πώς θα υλοποιηθεί, σε περίπτωση που δεν υπάρχουν χρήματα από τον άμεσα εμπλεκόμενο;
Όπως και να ‘χει, η πρωτοβουλία μπορεί να σώσει ζωές. Γι’ αυτό και μεταφέρουμε την ανακοίνωση του Δήμου, προς ενημέρωση όλων:

«Ο Δήμος Τρικκαίων γνωστοποιεί στους δημότες του, ότι η Μ.Κ.Ο. «Γιατροί του Κόσμου», με τη συνολική χρηματοδότηση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών,   υλοποιούν το πρότυπο πρόγραμμα «Υγεία για όλους», το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν γυναικολογικό έλεγχο, Τεστ Παπανικολάου, οφθαλμολογικό έλεγχο, παιδιατρικές εξετάσεις και παιδικό εμβολιασμό .

Οι Κινητές Μονάδες των «Γιατρών του Κόσμου» θα πραγματοποιήσουν τους συγκεκριμένους ιατρικούς ελέγχους για το Δήμο Τρικκαίων από 13 έως και 15 Οκτωβρίου 2013 , και ώρες  09.00 έως 16.30, στους χώρους του 1ου ΚΑΠΗ και του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Τρικκαίων (Ομήρου 6).   

Καλούνται οι πολίτες που επιθυμούν να τύχουν των προσφερόμενων υπηρεσιών, να προσέλθουν τις προαναφερόμενες ημέρες και ώρες στους χώρους του 1ου ΚΑΠΗ και του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου , έχοντας μαζί τους το βιβλιάριο ασθενείας (εάν υπάρχει) και το βιβλιάριο υγείας παιδιού, εφόσον πρόκειται για εμβολιασμό παιδιού».

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΑΓΑΝΗΣ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή