Μπαράζ επαφών του υποψηφίου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Θανάση Λιούτα Reviewed by Momizat on . Με εκπροσώπους αρχών, φορέων και συλλόγων συναντήθηκε στα Τρίκαλα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας. Πρώτος σταθμός των επισκέψε Με εκπροσώπους αρχών, φορέων και συλλόγων συναντήθηκε στα Τρίκαλα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας. Πρώτος σταθμός των επισκέψε Rating: 0

Μπαράζ επαφών του υποψηφίου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Θανάση Λιούτα

Μπαράζ  επαφών του υποψηφίου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Θανάση Λιούτα

Με εκπροσώπους αρχών, φορέων και συλλόγων συναντήθηκε στα Τρίκαλα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας.

Πρώτος σταθμός των επισκέψεών του ήταν το Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Γιώργο Σουφλιά και τον αντιπρόεδρο κ. Ντίνο Μπάρδα με τους οποίους συζήτησε για ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Αμέσως μετά επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων όπου τον υποδέχθηκε η πρόεδρος κ. Ντίνα Δήμα και μέλη του Δ.Σ. με τους οποίους συζήτησε για εργασιακά θέματα αλλά και για την ανεργία η οποία αποτελεί σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα και για την οποία ο μοναδικός Θεσσαλός υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. επανέλαβε τη σημασία που μπορεί να διαδραματίσει η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα για την αντιμετώπισή της.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, όπου συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αθανάσιο  Γραβάνη αλλά και με τον πρόεδρο της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. Αχιλλέα Γρηγορίου από τους οποίους ζήτησε να μεταβιβάσουν στους συναδέρφους τους, την εκτίμησή του στο δύσκολο  έργο τους.

Ο κ. Λιούτας επισκέφθηκε και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων όπου μίλησε με τον διοικητή της κ. Αντώνη Σπανό και Πυροσβέστες από τους οποίους ζήτησε να ενημερωθεί για την προετοιμασία ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

lioutas_epafes1 lioutas_epafes3 lioutas_epafes

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή