Μπα! Δεν γίνονται τέτοια πράγματα στην “εξυπνούπολή”! Reviewed by Momizat on . Το "χρώμα" των τσιγγάνων.Οι τσιγγάνοι είναι, συνήθως, μελαμψοί. Κάποιοι επιμένουν να τους βλέπουν μπλέ ή πράσινους. Όλοι, όμως, ή σχεδόν όλοι θέλουν να τους χρη Το "χρώμα" των τσιγγάνων.Οι τσιγγάνοι είναι, συνήθως, μελαμψοί. Κάποιοι επιμένουν να τους βλέπουν μπλέ ή πράσινους. Όλοι, όμως, ή σχεδόν όλοι θέλουν να τους χρη Rating: 0

Μπα! Δεν γίνονται τέτοια πράγματα στην “εξυπνούπολή”!

Μπα! Δεν γίνονται τέτοια πράγματα στην “εξυπνούπολή”!

Το “χρώμα” των τσιγγάνων.Οι τσιγγάνοι είναι, συνήθως, μελαμψοί.

Κάποιοι επιμένουν να τους βλέπουν μπλέ ή πράσινους. Όλοι, όμως, ή σχεδόν όλοι θέλουν να τους χρησιμοποιούν. Κυρίως, στις εκλογές…Έχει και η “έξυπνη πόλη” τσιγγάνους.

Τους ονομάζουμε Ρομά, μη τυχόν παρεξηγηθούμε. Λειτουργεί και στην “έξυπνη πολη” μας Ιατροκοινωνικό Κέντρο που εντάχθηκε στην ευρύτερη δομή του “Κέντρου Κοινότητας”.

Για την ομαλή λειτουργία του προβλέπεται η πρόσληψη ενός “Διαμεσολαβητή”. Ενός Τσιγγάνου, δηλαδή, που να μπορεί να “διαμεσολαβεί” μεταξύ των “αρχών” και των ανθρώπων της ράτσας του.

Και η θέση αυτή αυτή είναι αμοιβόμενη. Αυτοί, λοιπόν, που τον προσλαμβάνουν φροντίζουν για … το “χρώμα” του!

Επειδή τον χρειάζονται για κομματάρχη τους στις εκλογές!

Στην “έξυπνη πόλη” η θέση του διαμεσολαβητή έχει χηρεύσει εδώ και επτά μήνες. Και δεν αντικαθίσταται από τον επιλαχόντα, μάλλον, επειδή …δεν έχει το κατάλληλο χρώμα!

Ούτε, όμως, επαναπροκηρύσσεται η θέση του διαμεσολαβητή, επειδή φοβούνται ότι …δε θα τους βγει το χρώμα.Αμέλεια ή παρανομία μετά δόλου;Μπα! Δεν γίνονται τέτοια πράγματα στην “εξυπνούπολή”!

Γιάννης Κεμανίδης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή