Μπλέτσας …. και πάσης Ελλάδος Reviewed by Momizat on . Με την οριστική παράδοση από την εταιρεία τoυ Γαρδικιώτη Σωτήρη Μπλέτσα των κεντρικών γραφείων της Cosmote, ενός από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά κτίρια γραφείων στην Με την οριστική παράδοση από την εταιρεία τoυ Γαρδικιώτη Σωτήρη Μπλέτσα των κεντρικών γραφείων της Cosmote, ενός από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά κτίρια γραφείων στην Rating: 0

Μπλέτσας …. και πάσης Ελλάδος

Μπλέτσας …. και πάσης Ελλάδος

Με την οριστική παράδοση από την εταιρεία τoυ Γαρδικιώτη Σωτήρη Μπλέτσα των κεντρικών γραφείων της Cosmote, ενός από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά κτίρια γραφείων στην Ευρώπη, ολοκληρώθηκε ο κύκλος μιας εξαιρετικής συνεργασίας σε πολλαπλά επίπεδα!

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος

Σωτήρης Μπλέτσας: Είμαστε περήφανοι για τους συνεργάτες μας και βαθιά ευγνώμονες για την αλληλοβοήθεια σε ένα τόσο περίπλοκο και μεγάλης κλίμακας έργο!!*Cosmote*Dimand (ειδική μνεία στους Δημήτρη Ανδριόπουλο και Πάνο Παναγιωτίδη)*Κοκκίνου – Κούρκουλαςκαι όλοι όσοι συμμετείχατε σε αυτή τη διαδικασία, σας ευχαριστούμε θερμά έναν – έναν και ανυπομονούμε για το επόμενο έργο μαζί σας!!! Τα καλύτερα έρχονται άμεσα..

Μπορεί να είναι εικόνα τον Sotiris Bletsas και κείμενο που λέει "bletsas S AR"

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή