"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.3 C
Trikala

Μπλόκο αγροτών Ε65: Κλιμακώνουμε και με κάθοδο στην Αθήνα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε και με κάθοδο στην Αθήνα, σε συντονισμό με όλα τα μπλόκα», είναι η ομόφωνη απόφαση του μπλόκου Ε65 των αγροτών της Καρδίτσας, μετά την ενημέρωση για τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον πρωθυπουργό στην Αθήνα.

Ως πρώτη κίνηση κλιμάκωσης, οι αγρότες θα κλείσουν το απόγευμα της Τετάρτης τον Ε65.

Η οργή στους αγρότες είναι διάχυτη, καθώς θεωρούν κοροϊδία τα όσα πρότεινε ο πρωθυπουργός, που όπως λένε εξαναγκάστηκε να τα προτείνει υπό την δύναμη των μπλόκων. Διάχυτη είναι και η αποφασιστικότητα με τους αγρότες να προτείνουν διάφορες μορφές πάλης, όπως πολυχώρους αποκλεισμούς κεντρικών δρόμων έως και πορεία με τρακτέρ στην Αθήνα.

Κατέληξαν ότι θα συντονιστούν σε κοινά βήματα κλιμάκωσης με τα υπόλοιπα μπλόκα.

Επιμένουν τα δίκαια αιτήματά τους, για αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο, για 7 λεπτά στην κιλοβατώρα, αποζημιώσεις 100% από τον ΕΛΓΑ, μη εφαρμογή της ΚΑΠ και αποκατάσταση ζημιών και υποδομών από την πλημμύρα.

Κλίμα συνέχισης του αγώνα επικρατεί και στα μπλόκα των αγροτών σε Κάστρο, Αταλάντη, Ανθήλη, Αλμυρό, Μάλγαρα και Καστοριά, ενώ στα υπόλοιπα έως αργά το βράδυ γινόταν ενημέρωση.

Την Τετάρτη αναμένονται αποφάσεις των συνελεύσεων στα μπλόκα και ήδη εξετάζεται η πιθανότητα για πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων την Πέμπτη. Από 902.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης