«Μπλόκο» σε μεγάλο φορτίο χασίς από την ΟΠΚΕ στη Μαγνησία Reviewed by Momizat on . «Μπλόκο» σε μεγάλο φορτίο ινδικής κάνναβης έκαναν σήμερα Σάββατο τα ξημερώματα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στη Μαγνησία. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα λίγο μετά τις 4 «Μπλόκο» σε μεγάλο φορτίο ινδικής κάνναβης έκαναν σήμερα Σάββατο τα ξημερώματα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στη Μαγνησία. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα λίγο μετά τις 4 Rating: 0

«Μπλόκο» σε μεγάλο φορτίο χασίς από την ΟΠΚΕ στη Μαγνησία

«Μπλόκο» σε μεγάλο φορτίο χασίς από την ΟΠΚΕ στη Μαγνησία

«Μπλόκο» σε μεγάλο φορτίο ινδικής κάνναβης έκαναν σήμερα Σάββατο τα ξημερώματα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στη Μαγνησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα στην εθνική οδό μεταξύ Αλμυρού και Βελεστίνου, οι αστυνομικοί σε έλεγχο που διενήργησαν σε φορτηγάκι που κινούνταν στην εθνική, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, διαπίστωσαν ότι μετέφερε ποσότητα ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους σχεδόν 100 κιλών.

Από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθησαν, στο 292ο χιλιόμετρο της Π.Α.Θ.Ε., δύο άτομα, ηλικίας 32 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν ο 32χρονος και ο 38χρονος, κατά τον οποίο βρέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στον ουρανό και το πάτωμα του οχήματος, 87 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 99,5 κιλών. Συνολικά κατασχέθηκαν 99,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό 1.170 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή