Μπλόκο σε 15 τόνους νοθευμένο λάδι στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Kλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης προχώρησε σε 7 συλλήψεις ατόμων για υπόθεση με νοθευμένο ελαιόλαδο σε επιχείρηση της Λάρισας. Οπως σημειώνει η Kλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης προχώρησε σε 7 συλλήψεις ατόμων για υπόθεση με νοθευμένο ελαιόλαδο σε επιχείρηση της Λάρισας. Οπως σημειώνει η Rating: 0

Μπλόκο σε 15 τόνους νοθευμένο λάδι στη Λάρισα

Μπλόκο σε 15 τόνους νοθευμένο λάδι στη Λάρισα

Kλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης προχώρησε σε 7 συλλήψεις ατόμων για υπόθεση με νοθευμένο ελαιόλαδο σε επιχείρηση της Λάρισας. Οπως σημειώνει η ιστοσελίδα larissanet.gr “οι εφτά συλλήψεις προέκυψαν μετά από έλεγχο που έκανε το κλιμάκιο στην τοπική εταιρεία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες διακινούσε  νοθευμένο λάδι.
Πιο συγκεκριμένα, μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στην έδρα της εταιρείας στη Λάρισα κατασχέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 15 τόνοι ηλιέλαιο το οποίο πωλούνταν στην τοπική, και όχι μόνο, αγορά ως ελαιόλαδο.
Οι αρχές έφτασαν στις συλλήψεις μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και εξετάζουν με προσοχή την διαδρομή του νοθευμένου προϊόντος μέχρι που αυτό θα έφτανε στον καταναλωτή”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή