«Μπορώ και χωρίς αυτά…» Reviewed by Momizat on . Μία νέα παιδική ιστορία μόλις λίγων μηνών, από μία νέα συγγραφέα και εκπαιδευτικό την 'Ελενα Νταβλαμάνου, θα παρουσιαστεί αυτό το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στο «Μύλ Μία νέα παιδική ιστορία μόλις λίγων μηνών, από μία νέα συγγραφέα και εκπαιδευτικό την 'Ελενα Νταβλαμάνου, θα παρουσιαστεί αυτό το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στο «Μύλ Rating: 0

«Μπορώ και χωρίς αυτά…»

«Μπορώ και χωρίς αυτά…»

Μία νέα παιδική ιστορία μόλις λίγων μηνών, από μία νέα συγγραφέα και εκπαιδευτικό την ‘Ελενα Νταβλαμάνου, θα παρουσιαστεί αυτό το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στο «Μύλο των Ξωτικών» σε δύο μέρη όπου θα περιλαμβάνεται και παιδικό εργαστήρι με ελεύθερη είσοδο. Οι ώρες παρουσίασης θα είναι 12.30-13.30 και από τις 16.00-17.00 στην κεντρική σκηνή του Μύλου των Ξωτικών
Το «Μπορώ και Χωρίς Αυτά» είναι μια ιστορία που αναφέρεται στην πλεονεξία, τη σημασία του περιττού και του απαραίτητου,την αληθινή φιλία, μια ιστορία για παιδιά που μπορεί όμως να διδάξει τους γονείς και κάθε ενήλικα.

Το βιβλίο δίνει την ευκαιρία να αναρωτηθούμε… «έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε…τα χρειαζόμαστε, όμως, όλα όσα έχουμε;» και πόσα παιδιά δε μοιάζουν σαν τον ήρωα της ιστορίας, το μικρό Λεωνίδα που συνέχεια λέει «Θέλω κι άλλα…θέλω κι άλλα…;»

Πώς όμως η δύναμη της φιλίας μπορεί να διαγράψει εμμονές και αδυναμίες, πόσο μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός μικρού παιδιού μία κίνηση ενός συμμαθητή του, πώς μπορεί ένα μολύβι να διαγράψει τις παλιές κακές συνήθειες και να υπογράψει μια νέα αρχή;…
Ιστορία σύγχρονη, γραμμένη με τρυφερότητα και αγάπη που ακουμπά ένα πολύ δύσκολο σημερινό πρόβλημα αλλά και τις ανησυχίες των παιδιών που δύσκολα μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις που δημιουργούνται και που πριν αγνοούσαν τελείως.
H εικονογράφηση έχει γίνει από την Έλενα Γρίβα και καλύπτει όλες τις σελίδες του έγχρωμου βιβλίου που απευθύνεται σε ηλικίες από 5 ετών και πάνω.

Το «Μπορώ και χωρίς αυτά» κυκλοφορεί από τη «Δυας Εκδοτική» ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προμηθευτούν από τα βιβλιοπωλεία στο «Μύλο των Ξωτικών»

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421021021

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή