«Μπούληδες» και «αριστερούληδες» Reviewed by Momizat on . Οι φωτογραφίες είναι, πάνω – κάτω (λίγα χρόνια πριν ή μετά) από εκείνη την περίοδο, που ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πήγε στη Νισυρο και είδε τον Πάνο Καμμέν Οι φωτογραφίες είναι, πάνω – κάτω (λίγα χρόνια πριν ή μετά) από εκείνη την περίοδο, που ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πήγε στη Νισυρο και είδε τον Πάνο Καμμέν Rating: 0

«Μπούληδες» και «αριστερούληδες»

«Μπούληδες» και «αριστερούληδες»

Οι φωτογραφίες είναι, πάνω – κάτω (λίγα χρόνια πριν ή μετά) από εκείνη την περίοδο, που ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πήγε στη Νισυρο και είδε τον Πάνο Καμμένο. Τότε που είχε «την αίσθηση ότι ήταν ένας μπούλης», όπως εξομολογήθηκε σήμερα.

Την εποχή που ο πρωθυπουργός πήγε στη Νίσυρο όταν έλεγες κάποιον «αριστερούλη» είχες την «αίσθηση» πως θα γίνει σαν τους «παλιούς αρχισυνδικαλιστές,  τους παλιούς μακρυμάλληδες νέους της δεκαετίας του 70, που μπαίνανε στα αμφιθέατρα και συγκινούσαν, συνεπαίρνανε τους συμφοιτητές τους με επαναστατικές προτάσεις για να αλλάξουν την κοινωνία», οι οποίοι κατέληξαν να «διαχειρίζονται το σύστημα». Ενδεχομένως, «να έχουν ξυρίσει τα γένια και τα μαλλιά να τα έχουν κόψει» και «να έχουν  βάλει τις γραβάτες τους».

Η «αίσθηση» άλλες φορές αποδείχθηκε σωστή και άλλες φορές λανθασμένη. Έτσι είναι αυτά. Τα χρόνια πέρασαν και ο Πάνος Καμμένος δεν αποδείχθηκε «μπούλης», σύμφωνα με την εκτίμηση του Αλέξη Τσίπρα. Υπάρχουν, πάντως, ορισμένοι «αριστερούληδες» που «διαχειρίζονται το σύστημα» και δεν έβαλαν γραβάτες.

 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή