Μπούτας: “Κόκκινα βόλια” στις ευρωεκλογές, κανέναν στις περιφερειακές Reviewed by Momizat on . Σαφής η δήλωση του Βαγγέλη Μπούτα για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των περιφερειακών εκλογών, αλλά και για το τι θα γίνει στον δεύτερο. Οπως αναφέρει σχετικά, Σαφής η δήλωση του Βαγγέλη Μπούτα για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των περιφερειακών εκλογών, αλλά και για το τι θα γίνει στον δεύτερο. Οπως αναφέρει σχετικά, Rating: 0

Μπούτας: “Κόκκινα βόλια” στις ευρωεκλογές, κανέναν στις περιφερειακές

Μπούτας: “Κόκκινα βόλια” στις ευρωεκλογές, κανέναν στις περιφερειακές

Σαφής η δήλωση του Βαγγέλη Μπούτα για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των περιφερειακών εκλογών, αλλά και για το τι θα γίνει στον δεύτερο. Οπως αναφέρει σχετικά, στον πρώτο γύρο “το αποτέλεσμα είναι θετικό”. Στον δεύτερο γύρο, το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», προτείνει “στον λαό της Θεσσαλίας”,  “να στείλει μήνυμα καταδίκης των κομμάτων και των συνδυασμών τους, που διαχειρίζονται και υπηρετούν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, η οποία πλήττει βάναυσα τους εργαζόμενους, τους αγρότες και τα άλλα λαϊκά στρώματα στην περιοχή μας”. Είναι εμφανές ότι ζητά και προτείνει να μην ψηφιστεί, ούτε ο Κ. Αγοραστός, ούτε ο Ν. Τσιλιμίγκας. Αν αυτό εκφραστεί με λευκό ή άκυρο, προφανώς εναπόκειται στον καθένα. Αναλυτικά η δήλωση, είναι η εξής:

«Εκτιμούμε ως θετικό το αποτέλεσμα που κατέγραψε το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στις εκλογές για την Περιφέρεια Θεσσαλίας κι ευχαριστούμε τους χιλιάδες Θεσσαλούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, να κάνουν την ψήφο τους “βόλι στο κέντρο του στόχου”.

Κάθε ψήφο που πήραμε από τους εργάτες, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους μικρομεσαίους αγρότες, τους μικρούς ΕΒΕ, τη νεολαία και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, τη λαϊκή διανόηση, θα την αξιοποιήσουμε για να δυναμώσουμε:

  • Την πραγματική αντιπολίτευση μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο, βάζοντας εμπόδια και φρένο σε κάθε αντιλαϊκή απόφαση, σε κάθε αντιλαϊκό μέτρο που θα επιχειρεί να περάσει η Περιφερειακή Αρχή.

  • Τους λαϊκούς αγώνες για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων και δικαιωμάτων, την επίλυση λαϊκών προβλημάτων, την ικανοποίηση λαϊκών διεκδικήσεων.

  • Τη λαϊκή συμμαχία που μπορεί ν’ ανοίξει το δρόμο για ριζικές αλλαγές στη χώρα μας, για την ανάδειξη της λαϊκής εξουσίας.

Για τον β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών, καλούμε το λαό της Θεσσαλίας να στείλει μήνυμα καταδίκης των κομμάτων και των συνδυασμών τους, που διαχειρίζονται και υπηρετούν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, η οποία πλήττει βάναυσα τους εργαζόμενους, τους αγρότες και τα άλλα λαϊκά στρώματα στην περιοχή μας.

Για τις ευρωεκλογές, καλούμε το θεσσαλικό λαό να καταδικάσει την ΕΕ και τα κόμματα του ευρωμονοδρόμου, να μαυρίσει τη “Χρυσή Αυγή” και να υπερψηφίσει το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, να γεμίσει τις κάλπες με “κόκκινα βόλια”, στέλνοντας μήνυμα ισχυρής αντίστασης, ελπίδας και προοπτικής».

Αφήστε το σχόλιο σας